WordPress Eklenti Güncelleme Nasıl Yapılır?

0
1245

WordPress Eklenti Güncelleme Nasıl Yapılır
Bildiğini gibi artık dünyadaki en çok kullanılan CMS sistemi wordpress olarak bilinmektedir.Açık kaynak kodlu olması ve istediğiniz gibi özelleştirilmesi sayesinde kullanıcya daha kullanışlı bir ortam sağlamaktadır.Bu gibi durumlar fazla olduğu için kullanının da en çok kullandığı sistem olması çok normaldir.

Eğer yeni bir wordpress kullanıcı iseniz kurulumdan sonra eklentiler bölümünden kullandığınız eklentilerin karşısında belirli sayılar görebilirsiniz.Bunlar geliştiriciler tarafından güncellenen eklentilerin kullanıma hazır olduğu ve güncellenebilir durumda olduğu göstermektedir.

Eklentiler neden güncellenmeli
Kullanımı kolay olması sayesinde yazılımcılar sürekli yeni bir özellik ekleme isteği ile wordpress için çeşitli eklentiler yazmaktadır.Bu sayede yeni ekletilere sahip olabilir ve çıkan güncellemeler sayesinde yeni özellikleri blogunuza ekleyebilirsiniz.

WordPress Eklentiler Nasıl Güncellenir
Daha önceden güncelleme için FTP ve Şifre bilgileri gerekiyordu.Yeni wordpress sürümlerinde bu durum ortadan kaldırıldır.Yani Güncelleme bölümüne gelen haberler sayesinde eklentileri güncelle demeniz yeterli olacaktır.YaniBirkaç tık ile tüm eklentileriniz basit bir şekilde güncelleyebilirsiniz.

wordpress_eklenti_güncellemek

Önceki İçerikAndroid İçin Telefon Hızlandırma Programları
Sonraki İçerikGoogle Play 919 Hatası ve Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz