Android İçin Telefon Hızlandırma Programları

0
2931

Son zamanlardaki en büyük gelişmelerden biri bildiğiniz gibi akıllı cihazların artması ve özelliklede android cihazların popülerliği olduğu neredeyse herkes bilmektedir.İos cihazlarda işletim sistemine bir müdahale edilmediği için kullanıcı diğer taraftan android cihazlarda yönelmiştir.Tabi haliyle buda android yazılımcıları sevindirmiştir.

Akıllı cihazlar bildiğini gibi bilgisayarlar gibidir.Gerekse format atılabiliyor yada yavaşlayabiliyor ve gereken dosyaların silinmesi gerekebiliyor.Bu gibi durumlarda telefona 3. parti yazılımlar ile müdahale edebilir yavaşlama ve kasılmalara önlem alabilirsiniz.Tabi bu durum sizi her zaman kurtarmayabilir.Sadece format atmak zamanınızı biraz uzatabilir.Yani birgün format atacaksınız anlamına geliyor.

Bu tarz hızlandırma programları ile android cihazınızıa neredeyse tam kontrol sağlayabilir ve müdahale edebilirsiniz.
-Açık uygulamaları kapatabilir
-Gereksiz dosyaları silebilir
-Çerezleri temizleyebilir
-Program ekleme kaldırma yapabilirsiniz.

Bu gibi özellikler oldugu sürece sildiğiniz programlara ait kalıntılar telefonunuzda kalmaycak programlar sayesinde silinecektir ve daha hızlı bir cihaz haline gelecektir.Bu yazımızda ise neredeyse her android kullanıcısının kullandığı Clean Master programını inceleyeceğiz.

anroid-hizlandirma-programi

Yukarıdaki resimde programın arayüzü görülmektedir.Bu arayüzde size hangi özelliklerin olduğu nelerin yapılabildiğini göstermektedir.Burada yapılan işlemler ise sırasıyla
-Önemsiz Dosyaları Silmek
-Görevler
-Uygulama Yöneticisi
anroid-hizlandirma-indir

İlk sıradaki Önemsiz Dosyaları Silmek özelliği ile önbellekte bulunan yada görüntüsü bulunan resimler ve gereksiz işinize yaramyacak bilgileri silmeniz sağlamaktadır.Tabi haliyle buda önbellek için performansınız arttıracaktır.Burada en iyi durum ise isterseniz seçmeniz olacaktır.İstediğiniz programa ait gereksiz doslayarı silebilir istersenizde saklayabilirsiniz.

anroid-hizlan4

Burada ise bilgisayardan bildiğiniz program ekle kaldır özelliğinin program versiyonudur.Yani basit bir şekilde kaldırmak istediğiniz programları seçerek silme işlemi yapabilirsiniz.Önemli bir duruma var eğer programları kaldırdıysanız mutlaka gereksiz dosyaları silme işleminide programları silmek işleminden sonra tekrar çalıştırınız.Böylelikçe programa iat kalıntılar silinmiş olacaktır.

Önceki İçerikSony Xperia Z1 Compact Reklam Videosu
Sonraki İçerikWordPress Eklenti Güncelleme Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz