Sony Xperia Z1 Compact Reklam Videosu

0
1096

 

Sony amiral gemisi olan Xperia Z1 modelini piyasaya sürdükten sonra farklı bir strateji ile Xperia Z1’in mini modeli olan Sony Xperia Z1 Compact’ide üreterek piyasaya kullanıcılarının beğenisine sundu. 20,7 MP kameraya sahip cihaz 4,3 inçlik bir ekrana sahip ve Xpreia Z1’de olduğu gibi toza ve suya karşı dayanıklı. Öyle ki cihaz 1.5 metre derinlikte 30 dakika boyunca suya karşı dayanabiliyor. Cihazda Qualcomm® Snapdragon™ 800 işlemci ile birlikte 2GB’lık bir RAM desteği mevcut.

<iframe style=”display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;” width=”640″ height=”360″ src=”http://video.tamindir.com/embed/sony-xperia-z1-compact-reklam-videosu/640/360/” frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe><br /><a href=”http://video.tamindir.com/sony-xperia-z1-compact-reklam-videosu/” title=”Sony Xperia Z1 Compact Reklam Videosu”>Sony Xperia Z1 Compact Reklam Videosu</a>

Önceki İçerikiPhone’u Wireless Modem olarak kullanmak
Sonraki İçerikAndroid İçin Telefon Hızlandırma Programları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz