iPhone’u Wireless Modem olarak kullanmak

0
1403

iphone-5s-5c-farklar
Bildiğini akıllı telefonlar artık hayatımızın bir parçası haline geldi diyebiliriz.Neredeyse tüm işlerimizi,eğlencemizi onunla yapmaktayız.Haliyle elimizden hiç düşmek hale geldi.Tabi bunların dışında ek olarakda akıllı telefonların bazı özellikleri bunlunmaktadır.Bunlardan biride akıllı telefonlarımızı modem olarak yada kablosuz modem olarak kullanarak internet paketimiz olduğu sürece internete bağlanabilmektedir.

Bu işlem için ilk olarak bir internet paketimiz olması gerekmektedir.Bu özellik ise 4.3 versiyonun güncellenmesi ile telefonumza geldi.
Özelliği açmak için “Ayarlar” a girip hemen “Wifi” bağlantısının altında bulunan “Kişisel Erişim Noktası” menüsüne giriş yapıyoruz.

iphone-wifi-modem

Daha sonra ise karşınıza yeni bir menü gelecektir.Bu menüden size bir wifi kablosuz internet şifresi verecektir.İsterseniz bu şifreyi üstüne dokunarak değiştirebilirsiniz.Bu şifre ile internete girmesini istediğiniz cihazlara verebilir ve internete girmesini sağlayabilirsiniz.
iphone-modem-kullanma

Önceki İçerikGoogle Oturum Hesabı Kullanıcı Adımı ve Şifremi Unuttum
Sonraki İçerikSony Xperia Z1 Compact Reklam Videosu
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz