WordPress Yazılarında Görüntülenme Sayısını Gösterme

0
1779

WordPress son zamanlarda internet sektörü üzerinde ücretsiz olarak kullanılabilen ve en çok kullanılan yazılımlardan birisidir. Neredeyse her yerde görebileceğiniz hatta büyük firmalarının web sitelerinde kullandıklarını bile görebilirsiniz. Tabi haliyle öğrenmek isteyen ve özelliklerinden faydalanmak isteyen çok fazla olacaktır. WordPress üzerinden neredeyse css,php gibi kodlama sistemlerini biliyorsanız daha farklı işlemler yapabilir ve istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Bu özelliklerinden bir tanesi ise WordPress üzerinden açacağınız konuların yani yazdığınız yazıların kaç kişi tarafından görüldüğü sağlamak ve buna göre daha iyi bir yol sağlamak diyebiliriz.
Wordpress üzerinden yazdığınız konuları takip edebilir ve bu konuları kaç kişinin ziyaret ettiğinide saydırabilirsiniz. WordPress üzerinden bu işlemi eklenti ile hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Post Views Counter eklentisi ile görüntüleme sayısını görebilirsiniz.

1- Post Type Count : Yazı, sayfa yada heriki bölümde de ziyaretçi sayısını gösterebilirsiniz.
2- Counter Mode :  PHP ve Javascript yazan kısımda ise sistemin çalışma şeklini seçebilirsiniz.
3- Post Views Columns : Yazılarınızın listelendiği sayfada olan bölümü bir sütun şeklinde sayıların gösterilmesini sağlamaktadır.

Post Views Counter
Post Views Counter
Developer: dFactory
Price: Free

4- Time Between Counts : Tekrar gelen ziyaretçinin sayfayı yenilese de bu sayı belirteceğiniz süre içerisinde artışı engelleyecektir.
Burada WordPress üzerinde daha farklı bir eklenti bulabilirsiniz.. WordPress Eklenti kurulumu ise basit bir işlemdir. Post Views Counter eklentisini yeni eklenti bölümünden yada Post Views Counter eklentisini indiriniz ve ftp klasörü içerisine atınız..

Önceki İçerikFirmalardan Gelen Smsler Nasıl Engellenir
Sonraki İçerikTürk Telekom Ballı 4GB Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz