Türk Telekom Ballı 4GB Kampanyası

19
22723

Türk Telekom Ballı 4GB Kampanyası
Türk Telekom üzerinden yapabileceğiniz birçok kampanya var.. Özellikle yeni bir hat sahibi olmak isterseniz Türk Telekom üzerinden yeni bir kampanya olan Türk Telekom Ballı 4GB kampanyasından faydalanabilirsiniz. Bu kampanya için size en yakın Türk Telekom bayisine giderek yeni bir satın almanız gerekmektedir. Diğer hatlara bakarsanız Türk Telekom yeni hatlar sizin daha avantajlı yada maliyeti düşük olarak satın alabilirsiniz.
Türk Telekom Ballı 4GB Kampanyası Paket İçeriği Nedir
Türk Telekom Ballı 4GB kampanyası içeriğinde birçok avantajlı kullanabileceğiniz dakika ve internet bulunmaktadır. Eğer yeni bir hat satın aldıysanız Türk Telekom Ballı 4GB Kampanyası üzerinden şunlardan faydalanabilirsiniz.

– BALLI > 2070 yazarsanız hattınıza
Her Yöne 250 DK +Her Yöne 250 SMS +Her Yöne 250 MB Cepte İnternet + 40 TL Hediye olarak kullanabileceğiniz hediyeler gelecektir.
– BALLI 4GB > 2070 yazarsanız hattınıza
4GB Cepte İnternet + 40 TL Hediye gelecektir. Burada 40 TL olan hediyeyi konuşma ve mesajlaşma olarak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
– Türk Telekom Ballı 4GB Kampanyası Kalan Paketimi Nasıl Öğrenebilirim
Kalan kullanım haklarını öğrenmek için, BAL 250 Paketi için KALAN BALLI; Ballı 4GB Paketi için KALAN BALLI 4GB yazıp 2070’e gönderebilirsiniz.
– Türk Telekom Ballı 4GB Kampanyası Nasıl İptal Edilir
İlk ay ücretsiz olarak sunulacak BAL 250 paketi 30 günlük kullanım sonrasında, hatta yeterli bakiye bulunması durumunda 20 TL’ye yenilenecektir. Paket yenilemesi için abonenin hattında en az 20,5TL bakiye bulunması gerekmektedir. Otomatik yenilemenin iptali için İPTAL 250 yazılarak 2070’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Önceki İçerikWordPress Yazılarında Görüntülenme Sayısını Gösterme
Sonraki İçerik2017 Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

19 YORUMLAR

  1. Merhaba 🙂 4Gbdan kalanı görüyorum ama 40tlden ne kadar kaldığını göremiyorum, internetten araştırdım ama pek bir şey bulamadım. 40tlden ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim? *123# yapınca sadece hat yeni alındığında içinde bulunan 1tl gözüküyor. Şimdiden teşekkür ederim 🙂

    • İlk 1 ay ücretsiz BAL 250 Paketi’ne kayıt olmak için BALLI yazıp 2070’e; ilk 1 ay ücretsiz Ballı 4GB Paketi’ne kayıt olmak için BALLI 4GB yazıp 2070’e gönderebilirsiniz. BALLI 4GB paketi için iptale gerek yok. 1 ay kullanımdan sonra iptal olacaktır.
      Otomatik yenilemenin iptali için İPTAL 250 yazılarak 2070’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Paketin iptali halinde, müşteriler sahip oldukları kullanım haklarını geçerlilik süresi sonuna kadar kullanabileceklerdir.

  2. BALLI 4GB paketi 1 ay sonra para alıyor mu ve Yeni hat aldım içinde hpşgeldin hediyesi 8 GB 750 SMS 750 dk var ballı 4gb yaparsam hpşgeldin hediyelerim gidermi yoksa o internetin üstüne mi eklenir 4 GB. Yani 8 GB İN üstüne eklenir 4gb

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz