2017 Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası

1
6155

2017 Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone 2017 yılının Ramazan ayında tüketicilere özel olarak internet paketi hediye etmeye devam edecek. Her yıl olduğu gibi 11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi ve gsm operatörleri de boş durmadan yeni kampanyalar vermeye başladı. Genel olarak sadece gsm operatörleri değil diğer markalarda bu tarz indirim ve ücretsiz hizmetleri sunuyor. Genel olarak ise son zamanlarda kullanılan sistem ise internet olduğu için gsm operatörleride ücretsiz bedava internet kampanyaları ile karşımıza geldi..
Türk Telekom Sahur Bedava İnternet Kampanyası
Türk Telekom Ramazan ayına özel gelenek haline getirdiği bedava internet kampanyasını bu yıl da uyguluyor. Kullanıcılar sahur paketinden ücretsiz olarak faydalanabilirken hediye edilen 10 GB mobil interneti sahur vaktini kapsayan 02:00 ile 06:00 saatleri arasında kullanabilir. Kampanya Ramazan ayı boyunca (26 Mayıs – 24 Temmuz 2017 tarihleri arasında) geçerli olacak.
Kampanyaya katılmak için kullanıcıların SAHUR yazıp 5555’e kısa mesaj göndermeleri gerekiyor. Faturalı hat sahipleri kampanyaya doğrudan katılım gerçekleştirebilirken faturasız hat sahiplerinin son 48 saat içinde 25 TL ve üzeri yükleme yapması gerekiyor.

Turkcell Ramazan 2017 Bedava Sahur İnternet Paketi
– Ramazan Haftasonu 1 GB: BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında yer alan haftasonlarında geçerli 1 GB internet hediye edilecek.
– Ramazan Haftalık 1 GB: BiP üzerinden 15 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 1 GB internet hediye edilecek.
– Ramazan Aylık 2 GB: BiP üzerinden 25 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet hediye edilecek.

– Ramazan Aylık 10 GB/Aylık 3 GB: BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 30 günlük süre zarfında geçerli 10 GB internet faydası hediye edilecektir.
– Sahur 2 GB: Bip üzerinden 5 farklı kişiye mesaj atan abonelere ramazan boyunca 02:00-06:00 saatleri arasında geçerli 2 GB internet hediye edilecek.
– Ramazan Haftalık 2 GB: BiP üzerinden 20 farklı kişiye mesaj atan abonelere, paket aktivasyonu yapıldığı tarihten itibaren 7 günlük süre zarfında geçerli 2 GB internet hediye edilecek.
– Ramazan Aylık 10 GB faydası 200.000 kişi ile sınırlıdır.

Önceki İçerikTürk Telekom Ballı 4GB Kampanyası
Sonraki İçerikTurkcell Yeni Yıldız 1 GB Paketi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz