Turkcell Yeni Yıldız 1 GB Paketi

0
6675

Turkcell Yeni Yıldız 1 GB Paketi
Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için uygun fiyata çok avantajlı yeni bir paketimiz var! Ayda sadece 20 TL’ye her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet içeren Yeni Yıldız 1 GB paketini kullanabilirsiniz. Yeni Yıldız 1 GB Paketi’nden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış aboneler yararlanabilir.
Kampanya İçeriği
Müşteriler, kampanyaya katılmaları durumunda paketin aylık bedeli karşılığında yurt içi aylık her yöne 500 dakika + 1000 SMS her yöne + 1 GB alacaklardır.

Turkcell Yeni Yıldız 1 GB Paketini Nasıl Yapabilirim
Öncelikle numaranızı Hazır Kart’a taşımanız ya da yeni bir hat almanız gerekir. Daha sonra paketi satın almak için YENIYILDIZ 1GB yazıp 2200’a ücretsiz kısa mesaj gönderebilir veya Turkcell İletişim Merkezlerindeki Bayi POS cihazlarından paketi satın alabilirsiniz. Yeni Yıldız 1 GB Paketi ile aylık her yöne 500 dakika + 1 GB internet + her yöne 1000 SMS + BiP kullanımlarında geçerli 1 GB + Dergilik üyeliği ve Dergilik uygulamasında geçerli 5GB kazanırsınız.
Turkcell Yeni Yıldız 1 GB Paketi Nasıl İptal Edilir
20 TL’ye her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 1 GB internet içeren Yeni Yıldız 1 GB Paketini satın alabilirsiniz. IPTAL YENIYILDIZ1GB yazıp 2200’a göndererek iptal talebinde bulunabilirsiniz.

Önceki İçerik2017 Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası
Sonraki İçerikVodafone Konuştuğunca İnternet Tarifeleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz