Windows 8 İçin En Başarılı Oyunlar

0
2488
windows-8-games
Windows 8 mağazası gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Windows 8 kullanıcılarıda gün geçtikce artmaya devam ediyor. Windows 8 uygulama mağazasında birçok ücretsiz uygulama yanında elbetteki ücretsiz oyunlarda kullanıcılar arasında oldukça rağbet görmekte. Windows 8 oyunları arasında başarılı birkaç oyun hakkında kısa bilgilere bu yazımıza yer vereceğiz. Oyunları bilgisayarınıza indirerek oyunları oynama keyfine kolayca ulaşabilirsiniz.

 En Başarılı Windows 8 Oyunları

 

Asphalt 8: Airborne

Asphalt_8

Şüphesiz en zevkli oyunların başında gelmekte. Oyun içerisindeki son model araçlarla rakiplerinizle yarışırken ayrıca arkadaşlarınızlada yarışabilme zevkine sahip olabilirsiniz. Kazandığınız puanlar sayesinde yeni araçlar alıp, ilerledikçe yeni haritalarda oynama şansına sahip olabiliyorsunuz. Oyun grafikler açısından da oldukça sizleri memnun edecektir.

 

Oyunu İndirmek İçin Linke Tıklayın ->> Asphalt 8: Airborne

Six Guns

six-gun

Vahşi batıda amansız bir mücadele içinde bulacaksınız kendinizi. Kovboylarla dolu vahşi batı dünyasında düşmanları yok edin. 40 Farklı bölümü ile çeşitli görevleri yapmaya çalışıyorsunuz. Görev yaparken bir yandan da ata binebiliyorsunuz. Oyunda ölmek ya da öldürülmek var. 8 Farklı at ve 19 Farklı silahın kilidini açın ve daha da güçlü hale gelin. Zombilerle ve düşman kovboylarla karşı karşıya geliyorsunuz.

 

Oyunu İndirmek İçin Linke Tıklayın ->> Six Guns

Zombie HQ

Zombie_HQ

Zombie HQ, Windows 8’li cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz shooter türünde hazırlanmış ücretsiz bir zombi oyunudur. Sıradan bir zombi oyunundan çok daha fazlasını sunan, gerilimin eksik olmadığı Zombie HQ zombilerle dolu bir aksiyon oyunudur. Kıyametin ortasında kalmış kahramanları kurtarmanız gereken bu oyunda hayatta kalma mücadelesi vermek zorundasınız. Yaşamak için elinizden gelen her şeyi yapacağınız gibi, zombilerle mücadele etmek zorunda olduğunuzu da unutmayın.

 

Oyunu İndirmek İçin Linke Tıklayın ->> Zombie HQ

Halo: Spartan Assault

halo-spartan-assault

Halo serisinin ara oyunu Halo: Spartan Assault, hem farklı bir hikayeye, hem de farklı bir tarza el atıyor. Halo 3 ve Halo 4 arasında yaşanan olayları konu alan Halo: Spartan Assault, Windows 8 ve Windows Phone 8 için yayınlanmış durumda. Oyunda üstten bakış açısıyla karakterimize hükmediyoruz. Halo: Spartan Assault 25 adet bölümü içermekte.

 

Oyunu İndirmek İçin Linke Tıklayın ->> Halo: Spartan Assault

Önceki İçerikWindows 7 İşletim Sistemini Türkçe Yapmak
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S4 Geliştirici Modu Nasıl Açılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz