Windows 7 Yükseltme Nasıl Yapılır

2
3310

windows7under.jpg

Windows Vista Home Basic,  Windows Vista Home Premium kullananlar Windows 7 Home Premium veya Windows Ultimate sürümüne geçiş yapabilecekler. Windows Vista Home Basic,  Windows Home Premium kullananlar Windows 7 Professional sürümüne geçmek isterlerse yükseltme yerine sıfırdan kurulum yapacaklar..

Windows Bussines kullananlar direk Windows 7 Professional veya Windows 7 Ultimate sürümüne geçiş yapabilecekler. Bu seçenekte sadece Windows 7 Home Premiumda sıfırdan kurulum yapılacak.

Ve Windows Vista Ultimate kullanıcıları Windows 7 Ultimate geçiş yapabilecekler. Eğer Vista Ultimate kullanıcıları Windows 7 diğer alt sürümlerini tercih ederlerse sıfırdan kurulum yapacaklar..

Windows XP kullanıcıları içinde Windows 7 tüm sürümlerini tercih edebilir yalnız sıfırdan kurulum yapmak zorundalar.. 64 bit ve 32 bit kullanıcıları için birbirleri arasındaki dönüşümlerde Windows kurulumlarını yeniden yapmak zorundalar..

Windows Vista’ dan Win7 Yükseltme Nasıl Yapılır İzleyerek Öğrenin..


Önceki İçerikWindows 7 heyecanı internette
Sonraki İçerikWindows 7 için maksimum netbook özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz