Windows 10 Güncelleme Nasıl Açılır

0
1982
Windows 10 Wallpaper HD

29 Temmuz’da Microsoft firmasının yeni işletim sistemi olan Windows 10 kullanıma açıldı.Bu işletim sistemi Windows 7 ile geçiş yapanlar için sorun olabilir ve alışamayabilir.Yani görsel olarak büyük farklılıklar gösteriyor.29 Temmuz günü güncelleştirmeleri açık olan bilgisayarlarda Windows 10 işletim sistemi otomatik olarak bilgisayarlarda yüklenmesi ile karşımız geldi.Tabi bu güncelleme işlemi olmadıysa belirli ayarlar yaparak bu güncellemeyi bilgisayarımıza yüklememiz gerekiyor yani bazı ayarlar yapmamız gerekmektedir.Bu işlem ile Windows 10 işletim sisteminin yüklendiğini ve kurulabileceğiniz söyleyecektir.Yapmanız gerekenler aşağıdaki gibi sıralanmıştır.Doğru bir şekilde yapılırsa Windows 10 işletim sistemi bilgisayarınza yüklenecektir.

windows10-guncelleme

Windows 10 Güncelleme Nasıl Açılır

-Öncelikle C:\Windows\SoftwareDistribution\Download klasörünü açın ve buradaki tüm dosyaları, klasörleri silin ve içerisinde bulunan herşey temizlenmiş olacaktır..
-Daha sonra ise Windows Update‘i çalıştırınız.
-Windows tuşuna basını ve CMD yazınız ve sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırın dedikten sonra ekrana gelen pencereye wuauclt.exe /updatenow komutunu yazın Enter’a basmayın. Bu komutla Windows Update güncellemeleri kontrol etmeye zorlayacaksınız.
Windows Update bölümünden “Güncellemeleri denetle”ye tıklayın.
-Az önce açtığınız komut satırı penceresine geri dönün ve yazdığınız komutu onaylamak için Enter’a basın.

Bu işlem ile Windows 10 işletim sisteminin yüklendiğini ve kurulabileceğiniz söyleyecektir.

Önceki İçerikWindows 10 Ayarları Nasıl Sıfırlanır?
Sonraki İçerikAndroid Cihazlarda Silinen Fotoğrafları Kurtarmak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz