Windows 10 God Mode Ayarları

0
1976

Oyunlarda bazen farklı ayarlar bulunmaktadır.Bunlar genellikle ölümsüzlük yada sınırsız işlemler gibi olan God Mode Ayarlarıdır.Bu ayarlar ile oyunda istediğinizi yapabilirsiniz.Artık bu mode Windows 10 işletim sistemiyle de geldi.God Mode windows 10 işletim sistemi ile size ölümsüzlük yada kötü durumlardan korunma gibi bir özellik vermiyor.God Mode Windows 10 üzerinde ince ayarları yapmanızı sağlayan yeni bir özellik olarak tanımlayabiliriz.Denetim masası gibi ama işletim sistemi üzerinde bulunan ayarları yapmanıza yarayan yeni bir sayfa olarak da söyleyebiliriz.

Windows 10 God Mode Nasıl Aktif Edilir?
Windows 10 God Mode bölümü açmak içn masaüstünde yeni bir klasör açmalısınız ve bu klasör adını GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} olarak değiştirmelisiniz.Siz bu yeni oluşturduğunuz klasöre çift tıkladığınız zaman yeni farklı bir pencere açılacaktır…

windows10-god-mode

Bu pencere üzerinde birçok ayar bulunmaktadır.Bu pencere sayesinde Windows 10 üzerinde bulunan bir çok ayarı yapmak mümkün olmaktadır.

Bu panelle oynarken neler yaptığınızı bir kenara mutlaka not alın. Aksi takdirde ayarları tekrar eski haline getirmek için ömrünüzden ömür kaybedebilirsiniz.

Önceki İçerikiPhone 6 Simgelerini Değiştirmek
Sonraki İçerikWindows 10 Sistem Geri Yükleme Noktası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz