Türk Hava Yolları Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

0
831

Türk Hava Yolları Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Türk hava yolları Türkiye’nin yükselen değer olarak bilinmekte ve buna layık olacak adımları her geçen gün biraz daha fazla atmaktadır. Bugün Türkiye’nin ve dünyanın isim yapmış sayılı hava taşımacılığı yapan şirketlerinden biri olmakla beraber kaliteyi yaşamak isteyen ve bu yolla yolculuk yapmayı kendisine bir hedef bilmiş olan sayısız yolcuya her daim kendini yenileyen kadrosu ve filolarıyla hizmet etmeyi hedef bilmiş THY, bugün de sizlerin güvenini kazanmak için her türlü ihtiyaçlarınıza yönelik müşteri hizmetleri yardımı ile destek verebilmektedir.
Türk hava yollarının 1933’ten gelen muazzam bir başarı öyküsü vardır. O zamanlarda sadece ve sadece 5 uçak ile yola koyulmaya başlamış olan hava şirketi bugün muazzam kapasitelere ve dünya üzerinde hedef kitleye ulaşabilmiştir. Daha yakın bir zaman olan 2008 yılında dünyanın en büyük uçuş ailesi olan ‘’ Star Alliance ‘’ hava yoluna katılmıştır. Şu an ki günümüzde ise yaklaşık olarak 120 ülkeye farklı zamanlarda uçuş yapmayı sağlayabilen Türk Hava Yolları, geleceğe de ümitle bakmış ve bu yolda başaracağına inanmıştır.

Şu an THY, 328 adet yolcu ve kargo uçağından oluşmaktadır. Bu mevcut rakamı biraz daha artırmak ve 2023 yılına bir hedef oluşturabilmek amacı ile 170 daha uçak siparişinin verilmesi hedeflenmiştir. Böylece 2023 yılında yolcu ve kargo uçakları olmak üzere toplamda kapasitenin 500’ ü bulması beklenmektedir. 2014 ila 2017 yılları arasındaki yolcu aktarımı sayılarını listeleyen THY, bu süre zarfı içerisinde yaklaşık olarak 6 kat ilerleme kat edebilmiş ve %81’lik doluluk oranını yakalayabilmiştir. Bugün pek çok yerde sponsor olarak THY’nı görebilirsiniz. Her anlamda müşteriye verdiği kalite yanında spora da desteklerini sürdürmeyi başarabilmiş olan THY’nı her zaman tercih edebilirsiniz.
Uçuş bilgileri hakkında, ucuz biletlerden faydalanmak isterseniz, internet üzeri ya da telefondan erken rezervasyon fırsatlarını yakalamak isterseniz ilgili telefonlar ile yardım alabilirsiniz. Gerektiğinde müşteri hizmetlerini 444 08 49 numarasından arayabilir isteklerinizi ya da problemlerinizi dile getirebilir ve buradan en doğru güvenilir cevabı alabilirsiniz.

Önceki İçerikAmbilight Nedir
Sonraki İçerikDLNA Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz