OdeaBank Müşteri Hizmetleri Numarası

0
1185

OdeaBank Müşteri Hizmetleri Numarası
Türkiye’de hakkında fazla bilgi barındırmayan bankalardan bir tanesidir Odeabank. Bilinen pek az bilgi ile birlikte 15 Mart 2012 yılında kurulmuş olan anonim bir şirkettir. Aynı yıl içerisinde 20 Haziran’da faaliyet izni alabilmek amacı ile BDDK’ya başvuruda bulunulmuştur. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ise 2 Ekim 2012 yılında odeabank’a bu izni vermiş bulunmaktadır.
OdeaBank ile ilgili en başta fazla bilginin yer almadığını söylemiştik. Ama bu şirketin hissedarlarına baktığımızda %82’lik bir oran ile Bank Audi sal-Audi Saradar Group hissedarını görmek mümkün. Peki bu ana hissedar olan Bank Audi kimdir? Nedir? Bilinenlere göre merkezi Lübnan’da bulunan bir gruptur. Dünya çapına baktığımızda ise 11 farklı ülkede bölgesel varlığı bulunmaktadır. Bireysel, Ticari, özel bankacılık, kurumsal ve yatırımcılık gibi bankacılık adına tüm kollarında faaliyet göstermekte olan bir şirket grubu özelliğindedir. 2016 yılı sonlarına doğru Eylül ayı itibari ile konsolide aktifleri 45 milyar doların üzerinde gerçekleşmiş ve müşteri mevduatları yaklaşık 37 milyar dolara kadar çıkmıştır. Özkaynakları da 3.7 milyar dolara ulaşmıştır. Bünyesinde yaklaşık olarak 6800 kadar bordrolu çalışanı mevcuttur.

OdeaBank Müşteri Hizmetleri
OdeaBank ile ilgili bilgiler çok sınırlı olduğu kadar yukarıda verdiğimiz bilgiler ölçüsünde faaliyet göstermektedir. Türkiye’de 49. Resmi banka kuruluşu olan odeabank, her ne kadar geç ülkemize gelmiş olasa da kısa bir süre içerisinde yatırımcıların ilgi odağı olmayı başarmıştır. Bunun altında gerek yurt dışı profesyonel bir destek gerek ise müşterilerine sunduğu kolaylıklar ile ilgi çekici rekabet ortamı sunmasından dolayı kısa sürede güven sınırlarını aşmış bir bankadır. Müşterilerine güven adına çeşitli avantajlar sunayı da unutmayan banka aynı zamanda daha fazlası için kendilerine müşteri hizmetlerinden ulaşılmasını da tavsiye etmiştir. Bugün dediğimiz gibi her ne kadar yeni bir banka olsa da diğerlerinden geri kalmayacak şekilde hızlı bir büyüme hedefinin yanı sıra ilerlemesini sürdürmektedir. 444 8 444 numaralı hat yardımı ile siz de dünyanın her yerinden istediğiniz an bilgi almak için daha farklı bir iletişim yöntemi kurmak isterseniz bu numarayı tuşlayarak yardım alabilirsiniz.

Önceki İçerikAkbank Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikSamsung Galaxy M10 İnternet Ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz