Akbank Müşteri Hizmetleri Numarası

0
1727

Akbank Müşteri Hizmetleri Numarası
Akbank, Adana’da kendi aralarında bulunan birkaç kişi iş adamı ile Hacı Ömer Sabancı’nın da aralarında bulunmasıyla Ocak 1948 yılında bölgedeki pamuk üreticilerine referans sağlamak üzere kurulmuş olup bir özel banka niteliğini taşımaktadır. Kurulan Akbank’ın kurulma niteliği bir nevi tarım üreticilerine yardım bir diğer ifadeyle finansman sağlamak için kurulmuş olma özelliği taşımakta ve ilk çıktığında bir özel banka olarak kurulmuştur. Bunların haricinde Akbank 94 milyar dolara yakın bir düzeyde aktif büyüklüğünü daha da genişleterek büyük bir gelişme elde etmiştir ve Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olma özelliğini sağlamıştır. Ayrıca Akbank Türkiye’nin saygın ve hızlı bir şekilde gelişme özelliğini daha da arttırmıştır ve kaliteli bankalardan biri mertebesine ulaşmıştır. Akbank’ın genel merkezi İstanbul’da olup CEO’su Hakan Binbaşgil’dir. Ayrıca Akbank’ın yan kuruluşlarında mevcut olup bunlar ; Akbank ve Ak Yatırım’dır. Bunların yanında üst kuruluş olarak da Sabancı Holding’dir.

Müşteri Hizmetleri Numarası
Akbank müşteri hizmetleri numarası aranarak geniş bir bankacılık işlemleri olarak gayet verimli ve net bir şekilde yapılmaktadır. Bunların sağlanması için müşterilerin bankalara gidip saatlerce işlem yapmak için sıra beklemelerine gerek kalmadan müşteri hizmetlerini arayarak kart bilgileri, döviz, fon, kredi kartı, ödemeler ve daha bir çok bankacılık işlemlerini Akbank müşteri temsilcileri ile iletişim kurulup müşterilerin işlemlerini en hızlı ve en rahat bir şekilde yapmaktadırlar. Akbank müşteri hizmetleri numarası 2 tane olup bunlar ; 444 25 25 bu numara ile müşteri temsilcisine ulaşıp müşteriler bankacılık işlemleri en rahat şekilde gerçekleştirmektedirler. Diğer bir Akbank merkez müşteri temsilcisi numarası ise 0850 222 25 25 olup bu numaradan da müşteriler istedikleri her yerden müşteri temsilcilerine ulaşmakta olup bilgi ve hizmet almaktadırlar. Ayrıca Akbank müşteri hizmetlerini telefon aracılığıyla aramak ücretli olup ücretlendirmeler cep telefonu ile yapılmakta olan aramalar GSM operatörünün şehir içi konuşma tarifesi göz önüne alınarak belirli bir ücretlendirme yapılmaktadır.

Akbank Müşteri Hizmetlerine Direkt Bağlanma

Akbank müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak için Akbank müşterisi olup 444 25 250850 222 25 25 numaraları ile hizmet alınmaktadır.

Önceki İçerikPocell Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikOdeaBank Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz