Garanti Bankası Sanal Kart Oluşturma

0
306

Garanti Bankası Sanal Kart Oluşturma
Son zamanlarda bankacılık işlemlerinde başımıza gelen dolandırıcılık ve sahte hesaplar yüzünden çok fazla canımız yandı diyebiliriz. Bu gibi durumların önüne geçmek için ise bankalar kullandığınız kredi kartları için bir sanal kart oluşturma imkanı sunuyor.Bu kart sayesinde asıl kartınızı kullanmamış oluyorsunuz ve belirlediğiniz limit kadar çekim yapılabiliyor. Özellikle internet alışveriş sistemi için çok iyi bir işlem diyebiliriz. Garanti Bankası hesabınız varsa ve kullandığınız kredi kartı yada banka kartınız varsa mobil bankacılık üzerinden istediğiniz kadar istediğiniz limit ile Sanal Kart oluşturabilirsiniz.

Sanal Kart Oluşturma – Garanti Bankası Sanal Kart
1- Bu işlem için ilk olarak Garanti Bankası mobil uygulaması üzerinden giriş yapınız. Eğer mobil şifresinizi bilmiyorsanız en yakın şubeden yada müşteri temsilcisi ile mobil şifrenizi alınız.. Daha sonra ise Kart Başvurusu bölümüne geliniz.

2- Daha sonra ise gelen menüden Sanal Kart bölümüne giriş yapınız.

3- Başvur dedikten sonra karşınız şube seçimi ve onay bölümü gelecektir. Onay verdikten sonra kısa süre sonra kartınız belirlediğiniz limit üzerinden kullanıma açılacaktır. Burada istediğiniz gibi Kart Numarası, Son kullanım tarihi, ve arkasında bulunan numara ile oluşturulacaktır.

Bu kart belirlediğiniz zaman sonra silinecektir ve daha sonra tekrar sanal kart oluşturabileceksiniz. Sadece Garanti Bankası değil hangi bankayı kullanıyorsanız o bankada da bu özellik bulunmaktadır.

Önceki İçerikNetflix’i Nasıl İptal Edebilirim
Sonraki İçerikSahibinden.com Güvenilir Mi?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz