Netflix’i Nasıl İptal Edebilirim

1
1818

Netflix Nedir
Dizi film ve kanallar gibi izleyebileceğimiz birçok şeyi karşımıza çıkartan netflix son zamanlarda ülkemizde de çok popüler ilk ay olarak ücretsiz olan bir izleme platformudur.
Özellikle netflix yapımı olarak yayınlanan diziler ve filmler son zamanlarda fazlasıyla tutulmakta ve izleme sayıları bir hayli yüksek.. Ülkemizde de buna benzer olarak blutv faaliyet göstermektedir. Genel olarak konumuzdaki durum biraz ihtimal olarak iptal seçeneği pek kullanılmıyor diyebiliriz. Hergün yeni dizi ve film ekleme durum olan netflix üzerinden üyeliğinizi iptal ettirmek istiyorsanız yazımızı takip inceleyebilirsiniz.

Netflix’i Nasıl İptal Edebilirim
İptal işlemini Netflix üzerinden yapmak istiyorsanız, İlk olarak Netflix ana ekranında sağ üst köşede bulunan kullanıcı isminizin üzerine gelin ve “Hesabınız”a tıklayın.

Sonrasında ise açılan sayfada bulunan “Üyelik ve Ödemeler” bölümünde yer alan “Üyeliği iptal et”e bölümüne basınız.

Son olarak iptal butonuna bastığınız zaman Netflix hesabınız iptal edilecektir. Tekrar aktif etmek yada satın almak isterseniz Netflix sitesi üzerinden satın alma işlemi yapabilirsiniz.

Önceki İçerikScorp Hesabı Nasıl Silinir
Sonraki İçerikGaranti Bankası Sanal Kart Oluşturma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz