Scorp Hesabı Nasıl Silinir

3
1606

Scorp nedir, nasıl kullanılır
Şubat ayının ilk haftasında App Store’da yayınlanan Scorp, video paylaşıma odaklı yeni bir sözlük denemesi. Scorp, gençlerin paylaşımlarını 15 saniyelik videolarla yaptığı sosyal ağ, ilk bir haftada 20 bin kullanıcıya ulaştı.
SCORP NEDİR?
Scorp kullanıcıları belirli kategorilerle ilgili yorumlarını hazırladıkları videolarla paylaşıyor ya da yeni bir başlık oluşturarak kategori açabiliyor.
Videolar, Scorp haber akışında üzerlerinde başlıklarıyla sıralanıyor, bu sayede kullanıcılar gittikleri kategoriyle bağlantılı diğer videoları da görebiliyor; Aynı konuda onlarca farklı yaklaşım ve yorumla ele alınan bilgilendirici ya da eğlenceli kısa içerikleri izleyebiliyor. Kullanıcılar videoları beğenebiliyor, popüler videolar ayrı bir sekmede görüntülenebiliyor.

Scorp - Video İzle
Scorp - Video İzle
Developer: Scorp Technologies
Price: Free

Scorp Hesabı Nasıl Silinir
Scorp kimi için eğlenceli olabilir ama bazıları için rahatsız edici videolar olabilir. Eğer rahatsız edici buluyorsanız hesabınızı kapatabilirsiniz. Scorp genel olarak doğru bir kullanım gerçekleşirse çok başarılı bir uygulama diyebiliriz ama son zamanlarda kötü amaçlı olan kişilerin rahatsız edici videoları fazlasıyla sorun yaratmaya başladı diyebiliriz. Sizde Scorp hesabınızı sizi rahatsız ediyorsa hesabınızı kapatabilirsiniz.
Scorp hesabı üyelerinin 15 saniyelik videolarını paylaşabildikleri sosyal medya üzerinde tavsiye edilebilecek bir uygulamadır. Genel olarak soru olarak görülen videoların Kadın erkek ilişkilerinden spora, politikadan modaya kadar binlerce konunun konuşulduğu platformda hoş olmayan video üreten, paylaşan Scorp hesapları da var.

Scorp Hesap Silme Linki: https://scorpapp.com/contact
Scorp Hesap Silme
Scorp uygulaması destek sayfasını açıyorsunuz: https://scorpapp.com/contact
Ad, soyad, e-posta, telefon bilgilerinizi yazıp “Lütfen bir konu seçin” açılır menüsünden “Hesabımı kapatmak istiyorum”u seçiyorsunuz.
Scorp kullanıcı adınızı, hemen ardından mesajınızı kısa şekilde yazıp “Gönder” butonuna tıkladığınızda hesap silme işlemini tamamlamış oluyorsunuz.

Scorp - Video İzle
Scorp - Video İzle
Developer: Scorp Technologies
Price: Free

Önceki İçerikYouTube Bildirim Ayarları
Sonraki İçerikNetflix’i Nasıl İptal Edebilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz