YouTube Bildirim Ayarları

0
2798

YouTube Bildirim Ayarları – YouTube Bildirimleri Kapatmak
YouTube neredeyse video dünyasında tek izlenen ve en çok izlenen video sitesi olarak tanımlayabiliriz. Google YouTube sitesini satın almasından sonra büyük bir sıçrama yapan YouTube üzerinden istediğiniz videoyu kolayca bulabiliyorsunuz. Özellikle üye olma sisteminden sonra Gmail hesabınız ile istediğiniz gibi üye olabilir ve kanallara abone olabiliyorsunuz. Abone olduğunuz kanallar hakkında yada video eklenirse, yorum yapılanca bildirim yada abone olduğunuz mail adresine mail gelmektedir. Bu yazımızda YouTube Bildirim Ayarları nasıl yapılır onu anlatmak istiyoruz.

YouTube Dil Ayarları

YouTube Dil Ayarları yapmak istiyorsanız Ayarlar bölümünden daha sonra bildirim ayarlarına geliniz. en alt bölümünden dil bölümüne göreceksiniz. İstediğiniz dili seçerek ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

YouTube Kanal abonelikleri ve Aboneliği iptal edilen e-postalar

YouTube üzerinden abone olduğunuz kanalları yönetebilir ve gelen bildirimlerin nasıl geleceğiniz yada kapatılmasını sağlayabilirsiniz. Burada ister uyarı olarak alabilir, ister mail olarak yada her ikisi olabilir. Tabi isterseniz kapatabilir ve bildirimleri tamamen katabilirsiniz. Tüm Abonelikleri Yönet dedikten sonra ise abone olduğunuz kanalları seçenebilir ve bildirimlerinizi istediğiniz kanallarda açabilirsiniz.

YouTube’dan şu konularla ilgili güncel bilgiler hakkında e-posta almak istiyorum

YouTube üzerinden yapılan güncellemeler yada farklı bildirimler için gelen uyarılar ve mail bildirimleriniz kapatabilirsiniz. YouTube kanalım: Güncellemeler, duyurular ve kişiye özel ipuçları ve Genel güncellemeler, duyurular ve videolar hakkında bildirimleride kapatıp açabilirsiniz.

Önceki İçerikGoogle Camera İndir – Google Camera Apk İndir
Sonraki İçerikScorp Hesabı Nasıl Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz