Google Camera İndir – Google Camera Apk İndir

0
435

Google Camera İndir – Google Camera Apk İndir
Genel olarak akıllı telefonlarda kamera özellikleri birbirine çok benziyor ve bazı durumlarda kamera özellikleri için yeni uygulamalar kullanmanız daha iyi olabilir. Son zamanlarda en çok indirilen uygulamaların başında geliyor diyebiliriz. Google Camera uygulaması üzerinde birçok iyi özellik bulunmaktadır.

Google Kamera APK indirerek Android telefonunuz için en iyi kamera uygulamasına sahip olursunuz. Özellikle Samsung telefon kullanıcılarına Google Camera uygulamasını indirmelerini tavsiye ederim. Samsung’un kamera uygulamasında olmayan seçenekleri sunmasının yanında çekim kalitesi de oldukça fark ediyor.

Google Camera, Google’ın Nexus ve Pixel telefon kullanıcılarına sunduğu bir kamera uygulaması olsa da Samsung ve diğer marka Android telefonlarda da kullanılabiliyor. Google Kamera APK indirme bağlantısını kullanarak siz de telefonunuza sorunsuzca indirebilir ve stock kamera uygulaması yerine kullanabilirsiniz. Google Kamera uygulamasının öne çıkan özelliklerinden bahsetmek gerekirse;

Pixel Kamera
Pixel Kamera
Developer: Google LLC
Price: Free

Google Camera Özellikleri
• HDR+ – Özellikle ışığın az olduğu veya arkadan aydınlattığı sahnelerde harika fotoğraflar çekmek için HDR+ özelliğini kullanın.
• Video Sabitleme – Elleriniz titrese bile sarsıntısız videolar çekin.
• Smartburst – Fotoğrafları otomatik olarak bir akış halinde çekmek ve hareketli GIF’ler yapmak için deklanşör düğmesini basılı tutun.
• Fotoğraf küresi – Büyüleyici küresel fotoğraflar oluşturun.
• Lens Bulanıklığı – Yakın çekim resimlere hoş bir arka plan bulanıklığı (bokeh) ekleyin.
• Ağır Çekim – Hareketi benzersiz kalitede ağır çekim video ile yakalayın (desteklenen bazı cihazlarda 240 fps’ye kadar)

Önceki İçerikİş Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikYouTube Bildirim Ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz