İş Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası

0
1570

Türkiye İş Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası
Türkiye İş Bankası anonim Şirketi, kısaca İş bankası Cumhuriyetin kötü zamanlarında bireysel ve ticari işlemleri sunmaya başlayıp ekonominin düzene gelmesini sağlamıştır. 26 Ağustos 1924yılında Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ve yönergeleriyle kurulan ilk ulusal ve en büyük özel bankadır. İş bankasının sunduğu krediler ve uygun faiz oranları ile Cumhuriyet döneminde Türkiye için önemli bir atak olmuştur. Türkiye iş bankası yan kuruluş olarak Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi en önemli kuruluşlarından biridir. İş bankasının genel merkezi İstanbul da bulunmaktadır. Türkiye’nin birçok yerinde de şubeleri vardır ve gün gün şubeleri artmaktadır.

Telefon Şubesine Tanıtma
Telefon dan müşteri temsilcisi numarasını arayarak işlemlerimizi anında ve kolay bir şekilde gerçekleştirmemiz mümkündür. Telefondan aradığımız da tuşları kullanarak telesekreter yoluyla ya da müşteri temsilcisine bağlanarak işlemlerimiz kolaylıkla yapılmaktadır. İş bankasının müşterileri için telefon şubesi adı altında bazı tanıtma yöntemleri vardır. Bu tanıtma yöntemlerinden birincisi müşteri numarası ve müşteri şifresi yoluyla veya ticari şifreyi tuşlayarak kendimizi tanıtma yöntemlerinden ilkidir. Bankamatik kartımızın üzerinde yer alan 16 haneli kurt numaramızı ve kartımızın şifresini tuşlayarak yapılan bir diğer tanıtma yöntemidir. Kendimizi tanıtmanın üçüncü yolu ise kredi kartımızın üzerinde yer alan 16 haneli kart numarası ve kredi kartımızın şifresini kullanarak yapılan bir diğer tanıtma yöntemidir. Dördüncü son tanıtma yöntemi ise 11 haneli hesap numaramızı ve o hesaba ait bankamatik kartı şifremizi telefonda tuşlayarak yapılan işlem de kendimizi tanıtmanın bir başka yoludur.

Müşteri temsilcisi numarası
Türkiye İş Bankası kendini tanıtma işlemlerinin ve birçok banka işlemlerimizi kolay bir şekilde ve hızlı bir biçimde yapacağımız müşteri temsilcisi telefon numarası 0850 724 0 724 olan iş bankasının müşteri temsilcisi numarasıdır. Müşteri temsilcisine Türkiye’nin her yerinden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden 0850 724 0 724 numarasıyla 7 gün 24 saat ulaşmak mümkündür. Yurt dışından da Türkiye’deki hesabımızdan işlem yapabilmek için +90 850 724 0 724 numarasını arayarak işlemlerimizi yapabiliriz.

Önceki İçerikTürk Telekom Güvenli İnternet Nasıl Kapatılır
Sonraki İçerikGoogle Camera İndir – Google Camera Apk İndir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz