THY Müşteri Hizmetleri Numarası

0
99
THY Müşteri Hizmetleri Numarası

THY, yani açılımıyla Türk Hava Yolları, 1933 yılında Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı olarak kurulmuş ve hizmet vermeye başlamıştır. Geçmişten günümüze sürekli olarak gelişmekte olan Türk Hava Yolları, birçok başarıya imza atmış ve sonrasında da yurt dışına açılmayı başarmıştır. Kuruluşundan itibaren birçok uçağı filosuna katmayı başarabilen şirket, ülke bazında çok büyük başarılara imza atmıştır.

İlk olarak 1947 yılında yurt dışına bu firma ile uçuş gerçekleştirilmiştir. Daha sonrasında ise ilerleyen tarihlerde hac, gezi gibi seferler düzenlemeye başlayan Türk Hava Yolları, günümüzde vazgeçilemeyen bir firma olmayı başarabilmiştir.

Kısa sürede aldığı ortaklıklarla yüksek miktarda sermayelere ulaşabilmiş olan firma, bünyesine daha çok çalışan ve daha çok uçak katmaya başlamış, günümüzde ise sayısız çalışana ve uçağa ev sahipliği yapmıştır. Türk Hava Yolları dünya üzerinde de iyi bir yere sahiptir. Birçok senede üst üste Avrupa’nın en iyisi olarak gündeme gelmiştir.

Günümüzde uçakla yapılan seyahatler, bu firma üzerinden geçmektedir. Ülkemizde birçok hava alanı bulunmaktadır. Bir yere uçak ile gitmek istediğinizde aldığınız biletler aslında bu firmadan alınmıştır. Devlete bağlı olarak hizmet veren şirket, bazı durumlarda kullanıcılarının karşısına sorunlar çıkarabilmektedir. Fakat bu durum söz konusu olduğunda telaş yapmaya gerek yoktur. Çünkü Türk Hava Yolları, müşterilerinin sorunlarını çözebilmek için 7/24 hizmet vermektedir.

Nasıl Ulaşırım?
Türk Hava Yolları, resmi web sitesi üzerinden kullanıcılarına gerçek zamanlı destek sağlayabilmektedir. İnternet üzerindeki web sayfasının iletişim kısmından kullanıcılar, önerilerini, şikâyetlerini, beklentilerini ve memnuniyetlerini 24 saat kesintisiz bir şekilde bildirebilmektedir.

Bu anonim şirketine Cimer üzerinden de dilediğiniz şikayeti yapabilme özegürlüğüne sahipsiniz.

Merkezi İstanbul’da olan Türk Hava Yolları’nın müşteri hizmeleri telefon numarası 444 0 849’dur. Bu numara üzerinden Türk Hava Yolları ile 7 gün 24 saat irtibata geçilebilir. Ayrıca bu numara üzerinden uçaklar hakkında bilgi alabilir, biletlerinizi alabilir veya uçuşunuzu iptal ettirebilirsiniz. Birçok desteğe imkan veren müşteri hizmetleri numarası, kullanıcılarına kaliteli ve kesintisiz yardımcı olmayı hedeflemektedir. Her türlü işlemleriniz için bu numaraya başvurabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Önceki İçerikEvkur Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerik100 TL’ ye Taşınabilir Şarj Cihazı Önerisi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz