Evkur Müşteri Hizmetleri Numarası

0
432

Evkur Müşteri Hizmetleri Numarası
1972 yılında başlangıcını Murat Halı Mağazaları adıyla yapan Evkur Alışveriş Merkezleri Ticaret Anonim Şirketinin resmiyetteki adresi Halkalı Merkez Mah. Basın Ekspres Yolu Evkur Plaza No: 33 Kat: 9 İstanbul / Türkiye bulunmakta. 1987 yılında parakende mağazacılığına giriş yapmış ve 1994 yılında da ismi EVKUR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ olarak değiştirilmiştir. Günümüzde 40 ilde 90 mağaza ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Vaktinde tek ürün satışı halı olan, tek bir dükkândan günümüze 90 mağaza ile cep telefonu, bilgisayar, elektronik, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, ısıtma-soğutma, spor aletleri, çelik, zücaciye, porselen, ev tekstili, halı, mobilya, kozmetik, iç giyim ve benzeri ürünler de sunmaktadır.

Evkur’un en dikkat çeken özelliği müşterilerine nakit ve kredi kartı ödeme seçeneklerinin yanında ekstra olarak peşinatsız, kartsız bir şekilde sözleşme ile ödeme sistemini sunmasıdır.

Bu ürünlerin cayma hakkı 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanun ile sağlanmaktadır. Bu kanun itibariyle, alıcıların ürünü teslim aldıkları tarihten itibaren 14 gün boyunca cayma hakkı bulunmaktadır. Bu durumda hiçbir gerekçe göstermek zorunda değildir ve kargo ücreti ödemeden iade edebilir. İade işlemini 0212 473 46 46 numarasına ulaşarak gerçekleştirebilirsiniz.

İade alınırken ürünün yıpranmaması tekrar satışa sunulabilecek halde olması gerekmektedir. Evkur’un anlaşmalı olduğu Yurtiçi kargoyla gönderilmesi gerekmekte aksi takdirde ücretler gönderen kişinin ödemesi gerekiyor.

Sadece ayıplı çıkması durumunda iade edebileceğimiz ürünler de var. Bunlar sağlığı tehlikeye sokabilecek ürünler kulaklık, iç giyim, yazılım ve programlar (Kopyalanabilir ürünler.), kozmetik ürünleri gibi ürünler.

Evkur’un Müşteri hizmetlerine bağlanmak her zaman kolay olmayabiliyor. Bazen uzunca bekleyebiliyoruz. Bu durum müşteri hizmetlerinde oluşan yoğunluğa gör değişmektedir. Beklemenin ardından şikayet, öneri ve sorularınızla ilgilenilecektir.

Genellikle müşterilerin muzdarip olduğu konular Evkur sözleşmesinin iptali ve ürün iadesi ve değişimi oluyor. Bu konular hakkında ve Evkur ile alakalı konular hakkında bütün detaylı bilgiyi Evkur çağrı merkezinden alacaksınızdır. Evkur Çağrı Merkezine 0212 473 46 46 numarasından ulaşabilirsiniz.

Evkur’un resmi sitesinden alt kısımdan iletişim bölümüne tıklayarak “Ad Soyad”, “E-posta”, “Telefon”, “Konu” kısımlarını doldurup “Mesaj” kısmından istediğimizi yazıp sormak istediğimizi sorabilir. Önerilerimizi, şikayetlerimizi bildirebiliriz.

Önceki İçerikÖzel Tüketim Vergisi (ÖTV) Nedir
Sonraki İçerikTHY Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz