Sen İste Yeter Başvuru ve Katılım Koşulları

0
1039

Sen İste Yeter Başvuru ve Katılım Koşulları
Bilindiği üzere ülkemizde televizyon programlarının yeri ve önemi oldukça büyüktür. Artık neredeyse herkes tarafından bilinen ve izlenen bir çok televizyon kanalında bu tarz programlar yer almaktadır ve aynı zamanda oldukça iyi bir izleyici kitlesi de bulunmaktadır. Özellikle hafta içi her gün sabah saatlerinde başlayan ve ev hanımlarının ya da yaşlı kesimin bıkmadan usanmadan izlediği ve başından kalkması da mümkün olmadığı bu programlara da her gün bir yenisinin eklendiğini görmek zor olmayacaktır. Her yayınlanan program farklı bir amaç ve ihtiyaç doğrultusunda olduğu gibi farklı konseptlerde izleyici ile buluşmaktadır. Bunlardan biri de Fox TV’de yayınlanmakta olan ‘’ Sen Yeter Ki İste ‘’ programıdır.

Sen Yeter Ki İste adlı televizyon programının sunucusu herkesin yakından bildiği yabancı olmayan bir kişidir. Bu kişi Hande Ataizi’dir. Geçmişte Ruhsar adlı dizide oynadığı sıralarda herkes ismini hafızasına kazımıştı. Ruhsar dışında Kahpe Bizans gibi filmlerde de oynamış olan başarılı oyuncu bu sefer karşınıza bir televizyon programı ile çıkmaktadır. Bu programın amacı ise Anadolu insanının dertlerinden yola çıkarak hazırlanmıştır. İnsanların dertlerini dinlemek ve olabildiğince çözüm sunmaya çalışmak bu programın amacı içerisinde yer almaktadır. Tabi bu programa katılım için de 2 farklı yol bulunmaktadır. Bunlardan ilki bir başvuru formu doldurup göndermek ve ikinci yöntem ise Whatsapp üzerinden başvuru göndermektir. Whatsapp üzerinden başvuru göndermek oldukça kolay ve daha çok tercih edilen yollardan bir tanesidir. Bunun için 0 538 594 37 71 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. Ama eğer form doldurarak bu işlemi gerçekleştirmek isterseniz Fox TV resmi internet sitesi üzerinden bu programın başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Programın başvuru formunda sizde istenilen isim, yaş, adres, fotoğraf, numara, doğum tarihi ve yeri, mail adresi, mesleğiniz gibi standart soruların yanı sıra program ile alakalı diğer sorular da bulunmaktadır. Bu soruların içerisinde bu programa başvurma nedeniniz, daha önce bir televizyona çıkma tecrübeniz, hayatınızda en çok değişmek istediğiniz şey, mucize ister misiniz ve sürpriz yapmak isteseniz kime yapmak istersiniz gibi sorulardır.

Önceki İçerikFibabank Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikBurgan Bank Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz