Burgan Bank Müşteri Hizmetleri Numarası

0
1022

Burgan Bank Müşteri Hizmetleri Numarası
Burgan Bank Kuvvet merkezli bir banka olması ile birlikte en genç banka statüsünü de almaktadır. 1977 yılında açılmış ve hizmet vermeye başlamış olan banka, finansal ve kurumsal alanlarda bu sektörlere yoğunlaşarak ilerleyen ve büyüyen bir şirket olup hali hazırda artan perakende ve özel bankacılık müşteri tabanına sahiptir. Bankanın çeşitlendirdiği fonlama kaynakları ve insana olan geniş çaplı yatırımlarıyla oldukça hızlı ilerleyen ve gelişen bir yapıya sahiptir. Sermaye tabanının sağlam olması, performans çitasını da oldukça yükseltmiştir. Bu durum sürekli akış halinde ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Bunların yanı sıra dünya teknolojisine de ayak uydurmayı başarabilmiştir. Hizmetlerini teknoloji ile birlikte pekiştirerek koruma seviyesini en modern hale getirebilmiştir. Bunların faydalarından biri olarak ta Burgan Bankası hem MENA bölgesi dahilinde hem de iç Pazar sektöründe neredeyse bir akım belirleyici statüde olmuştur.

Her sektörde olduğu gibi bankalarda da sertifikalar ve standart çitalara ulaşmak oldukça önemlidir. Bunun için devamlı çaba halinde olan banka 2010 yılında sertifika listesine bir yenisini eklemiştir. ISO 9001:2008 sertifikasını yenileyerek GCC’de bu akreditasyonu almış ilk bankadır.

Her şirket ve bankada olduğu gibi Burgan bankasında da müşteri odaklı çalışmalara her zaman önem verilmiş ve bu yolda adımlar atılmıştır. Her zaman sektöründe en iyi kişilerin kadro dahilinde yer alması, problemleriniz dahilinde isteğinize yönelim çözümler yaratma ve size bunları sunmak, sizin ve değerli paranızın büyümesi için ortak adımlar atmak gibi ilişkiler inşa etmektedirler. Güven ve hizmetin yolundan ayrılmamak, müşterilere karşı dürüst olmak? Aynı şekilde müşteri memnuniyeti sağlamak adına insan kaynağı gelişim temellerini de sağlamlaştırma çabaları üzerine yoğunlaşmaktadırlar. Haliyle Türkiye’nin ve finans kaynağının da en iyi olmak için her gün geliştirmektedirler. Bu bağlamda gerek banka hakkında gerek diğer işlemler için herhangi bir probleminiz ya da sorunuz olduğunda profesyonel ekip tarafından yardım alabilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 0 850 222 8 222 numaralı telefon müşteri hizmetleri numarası olmakla birlikte istediğiniz her an tuşlayarak kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Önceki İçerikSen İste Yeter Başvuru ve Katılım Koşulları
Sonraki İçerikKuveytTürk Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz