Fibabank Müşteri Hizmetleri Numarası

0
1182

Fibabank Müşteri Hizmetleri Numarası
Fiba Bank’ın kurucusu olan Hüsnü M. Özyeğin, yardımsever ve aynı zamanda girişimci bir iş adamıdır. 1945 doğumlu olan Özyeğin, 1963’te Robert Akedemi’den ve sonrasında 1967 yıllarında Oregon State University İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Son olarak Dünyada Harvard Business School’dan işletme masterı diplomasını alarak ikinci Türk olma unvanını kazanmıştır. Hüsnü Özyeğin’in girişimci ruhu onu bugüne kadar 99 şirket kurmasına sebep olmuştur. Bugün Fiba Gruba baktığımızda 15 farklı ülkede yer aldığını görebilmekteyiz. Toplamda 15 bin kadar çalışanına ulaşmış olan grup, finansal hizmetlerin yanı sıra turizm, enerji, perakende, sağlık ve gayrimenkul geliştirme sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Özyeğin her zaman ‘’ En değerli yatırım insana olan yatırımdır ‘’ inancına sahip olmuş ve sosyal sorumluluk projelerine yatırım yapmaya çalışmıştır. Bugün baktığımızda sahip olduğu kurum ya da vakıfları aracılığıyla hizmet verdiği kişi sayısı 1.5 milyon civarındadır. Son olarak 2007 yılında TBMM üstün hizmet ödülünü kazanmaya layık görülmüştür.

Fibabank Müşteri Hizmetleri – Fibabank İletişim Numarası
1987 yılında ilk adımları atılmış olan bir bankadır. Bankanın kurucusu Hüsnü M. Özyeğin’dir. Özyeğin tarafından kurulmuş olan Fiba Grup, bugün hem ulusal hem de uluslararası bilinen saygın ve yüksek katılımcılık sağlayan biridir. Bu grup finansal alanda faaliyet gösterdiği gibi finans dışında da etkin faaliyet alanları bulunmaktadır. Özellikle marka değeri yüksek olan ve iştiraklerden oluşan bir yatırım portföyüne sahiptir. Fiba Grubu’nun finans sektörü adına yapmış olduğu yatırımları arasında, Faktoring, Sigortacılık, Bankacılık, Leasing, Tahsili gecikmiş alacakların tahsili ve yönetimi alanları vardır. Bunun yanında dış yatırımları ile ilgili olarak, Otelcilik, işletmecilik, perakendecilik ve gayrimenkul yatırımları bulunmaktadır. Bu alanlar dışında da sosyal faaliyetlerden eksik kalmayan grup, Hüsnü M. Özyeğin Vakfı ve Özyeğin Üniversitesi, AÇEV ve Fiba Grubu’nun sosyal sorumluluk alanlarında faaliyet göstermektedir. Dünya ve Türkiye’de oldukça iyi bir konuma sahip olan Fiba grup daha da iyi noktalara ulaşabilmek için var gücüyle mücadele vermektedir. Sahip olduğu Fibabank ile ilgili herhangi bir bilgi almak ya da yardım danışmak isterseniz 444 88 88 numaralı hattan arayabilir dilek ve isteklerinizi iletebilirsiniz.

Önceki İçerikTürk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikSen İste Yeter Başvuru ve Katılım Koşulları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz