Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası

0
2087

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası
Türk Telekom bugün Türkye’nin %25’inden fazla aboneye hizmet veren bir kuruluştur. Tarihi ve kuruluğu 200 seneye yakın bir geçmişinden oluşmaktadır. 1840 yılından günümüze kadar gelişmekte olan Türk Telekom, 2015 itibariyle Türkiye’nin ilk entegre yapısı olmuştur. Dünyadaki mevcut iletişim ve haberleşmenin temelini taşımış ve en iyi alt yapı çalışmalarını ülkeye getirerek müşteri odaklı çalışmalar yapmaya başlamıştır. Türk Telekom 1840 yılında ilk olarak adımlarını atmaya başlamıştır. Bu yılda Posta Nezareti ve Postahane Amire ismini taşıyan ilk posta idaresi kurulmuştur. İlerleyen zamanlarda telgrafın icat edilmesinden sonra 1855 yıllarında Telgraf Müdürlüğünü kurmuştur. 1926 yılında 2000 hat kapasitesiyle Türkiye’nin ilk otomatik telefon santrali Ankara’da hizmete açılmıştır. 1990 yıllarında EMOS 1 projesi gündeme geldi. Bu proje kapsamında İtalya – Yunanistan – Türkiye – Ortadoğu arasında bir fiber optik denizaltı kablosu sayesinde haberleşme sağlanmıştır. 2009 yılında Avea 3G hizmeti vermeye başladı. En son yıl 2016 olduğunda ise Türkiye’de yine bir ilke imza attı. İlk entegre operatörü olan Türk Telekom, aynı yıl ULAK projesi adı verilen 4.5 G için milli baz istasyonu adına sipariş verildi. O yıl yani 1 Nisanda Fiber Güçlü Giga 4.5 G hizmetini Türkiye’ye sunmaya başladı. Ve yine aynı yıl SEA-ME-WE-5 korsisyumuna üye olan Türk Telekom, Türkiye’yi 17 ülkeye bağlayan denizden fiber ile ilk ve tek Türkiye şirketi olmaya hak kazandı.

Bugün 2018 başı verilerine göre Türkiye’nin 81 ilinde 35 bin çalışanı ile hizmet vermektedir. ” Müşteri Odaklı ” bir düşünce ile entegrasyon oluşumuna gitmiş olan TT, bireysel ve kurumsal hizmetler adına oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. 20 milyon kadar mobil aboneye de hizmet vermekte olan Türk Telekom, Türkiye’ye yeni teknolojileri sunma adına ve bilgi toplumu oluşturmak amacıyla toplumsal dönüşüm süreçlerini hızlandırma çabasındadır. Aynı şekilde kullanıcılarına ve abonelerine de geniş hizmetler sunmanın yanı sıra sorunlarına karşı çözüm üretmeye çalışmaktadır. 444 1 444 numaralı hattan soru ve görüşlerinizi bildirebilir ve profesyonel kişiler aracılığıyla yardım alabilirsiniz.

Önceki İçerikAkbank Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası
Sonraki İçerikFibabank Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz