Şans Topu Ne Zaman Oynanıyor?

0
1680

Şans Topu Ne Zaman Oynanıyor
Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunlarından bir tanesidir. Oyun sistemi 2 farklı sayı grubundan seçilecek olan sayılara göre belirlenir.  Şans topu diğer adıyla 5+1 olarak ta geçmektedir. Şimdi öncelikle oyun hakkında ufak bir bilgi sunalım. Şans topu, diğer adıyla 5+1 oyunu 2 farklı sayı grubu içerisinden belirlenen sayılara göre oynanan bir oyundur.  5 denilen kısım ilk sayı kümesinden ve +1’lik kısım 2. Sayı kümesinden belirlenmektedir. İlk sayı kümesinde bulunan sayılar 1-34 numara aralığından oluşmaktadır. 2. Sayı kümesi ise 1-14 sayıları arasından belirlenmektedir. İlk sayı kümesinden 5 sayı seçilirken ikinci kümeden ise 1 tane sayı seçilir.

Şans topu oyunu diğer şans oyunları içerisinde daha çok ikramiye dağıtan bir ikramiye oyunudur. Bu nedenden ötürüdür ki 5+1’in bilinme olasılığı daha yüksektir. Bu şans oyununda ikramiye adedi 8 tanedir. Bunlar (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) şeklindedir. Bu oyunu haftanın her Perşembe günü sabahından itibaren, Çarşamba günü 21.00’a kadar sayısal oyun bayilerinden oynayabilirsiniz. Çarşamba akşamı çekiliş yapılmaktadır.

Çekiliş sonrasında ikramiye kazanan oyuncular 1 yılı geçmemek sureti ile belirlenen ikramiye ödeme yerlerinden ikramiyelerini alabilirler.
(5+1) bilen kişilere ikramiyeler, MPİ Genel Müdürlüğü tarafından,
(4+1) ve (5) bilenler, Loto bayileri ve ya MPİ Şubelerinden,
(1+1), (2+1), (3), (3+1) ve (4) bilenlere ise ikramiyeleri Loto bayilerinden ödenecektir.

Önceki İçerikCNN Türk Whatsapp İhbar Hattı Numarası
Sonraki İçerikTork Konverter Nasıl Çalışır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz