CNN Türk Whatsapp İhbar Hattı Numarası

4
6533

CNN Türk Whatsapp İhbar Hattı Numarası
CNN Türk televizyonu,  Türk ve yabancı 2 medya kuruluşunun ortak olarak kurulan ve Türkiye’de ilk ve tek olan yayın kuruluşudur. CNN, AOL Time Warner ve Doğan Grubunun ortaklığında hizmet vermektedir. CNN, yurt içi ve yurt dışı profesyonel kadrosu ile dünya ve yurt haberlerinde gündemi en iyi şekilde yansıtmayı hedefleyen bir haber kuruluşudur. Uzman kadroları ile karar mekanizmalarını yöneten, farklı bakış açıları ile gündemi belirlemeye devam ediyor.

CNN, Türkiye’de yabancı bir medya kuruluşu ile ortak olan ve tarafsız haber sunan tek kuruluştur. 7 gün 24 saat, güvenilir ve hızlı sunduğu haberlerle her zaman en üst konumlarda yer alan ve Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanallarından bir tanesidir.

Sadece haber gündemi değil, ekonomi, sanat, kültür, spor, siyaset ve teknolojiye kadar uzanan geniş bir çerçevede yayın yapar. Her zaman doğru ve güvenilir bilgiler ile gündeme oturan bir yayın anlayışını savunan CNN TURK Whatsapp gibi iletişim ağlarını da aktif olarak kullanır. Bu ağlarla halkın içinden haberleri toplar ve bünyesinde seçerek en doğru haberi hızlı bir şekilde izleyicisine sunar. Siz de bu kesintisiz haberlerin bir parçası olmak istiyorsanız CNN TURK Whatsapp numarası ile isteklerinizi ya da haber niteliği taşıyan verilerinizi bu numaraya gönderin siz de gündeme yansıyan haberlerin içerisinde bir yeriniz olsun.

Önceki İçerikEkmeklerin Küflenme Sebebi Nedir
Sonraki İçerikŞans Topu Ne Zaman Oynanıyor?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

  1. Cem segmen senin yaptığın ćifćinin sorunları poragramini ben bile senden iyi yaparım,bi gürültü bi patırtı.com mutlaka izleyin çok yaralı bilgi dolu filan soluksuz bekliyoruz aaaa bide one köylü kazım sürüyor ćifćinin halini tam komedi insan bi prfa gider sorar bu da gitmiş köylüyü konusturuyor bu muhabbetleri biz hergün yapıyoruz yazıklar olsun

  2. Sorulması ve üzerinde durulması gereken önemli bir ayrıntıda şudur; Sabiha Gökçen havaalanı pist bitiminde mevcut olan düşük/alçak seviyedeki topoğrafik çukur bölgenin varlığı kaza kırımın çok parçalı olmasında etkili olup olmadığı uzmanlara sorulmalıdır. Eğer bu bölge alçak seviyede olmayıp, pist kotunda devam eden bir arazi kesiti olsaydı Kırım niteliğini azaltıcı etkisi olmaz mıydı? Eğer soruya yanıt olumlu olursa, farklı kazaların yaşanmaması için bu alçak topoğrafik bölge doldurulmalı sonucu çıkacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz