Robin Van Persie Duvar Kağıtları

0
3918

Robin van Persie, Hollanda’lı futbolcu. Şu anda İngiltere’nin Arsenal takımında ve Hollanda milli takımı’nda oynamaktadır.

Forvet, forvet arkası ayrıca sol kanat da oynayabilen Robin van Persie, futbola Excelsior Rotterdam’da başladı. Excelsior Rotterdam’dan sonra Feyenoord’a gitti. 2004 yılında 2,75 milyon sterline Arsenal’e transfer oldu. Arsenal ile ilk sezonunda Community Shield ve 2005 FA Kupası’nı kazandı. 2006 yılında Yılın Rotterdam’lı Sporcusu ödülünü kazandı. Hırsıyla ve mücadelesiyle tanınan van Persie, takımına her zaman destek olmaya çalıştığı için Arsenal taraftarlarınca çok sevilmektedir.

Robin van Persie Hollanda milli takımında ilk maçına 2005 yılında çıktı. 2006 FIFA Dünya Kupası ve UEFA Euro 2008’de Hollanda milli takımının bir parçasıydı. Ayrıca 2010 FIFA Dünya Kupası elemelerinde milli takımda oynamaktadır.

Son olarak da Fenerbahçe ile anlaşan Robin Van Persie artık Fenerbahçenin oyuncusu olarak futbol hayatına devam ettirecek ve bu sezon neler yapabileceği konuşuluyor.

Tabi taraftar ise bu konuda çok inançlı ve her yerde Robin Van Persie resimleri görebilirsiniz.Bizde sizler için Robin Van Persie Duvar Kağıtlarından oluşan bir galeri hazırladık…

Önceki İçerikiCloud Şifresini Unuttum Ne Yapmalıyım?
Sonraki İçerikLukas Podolski Duvar Kağıtları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz