Beşiktaş Wallpapers Duvarkağıtları

0
11363

Beşiktaş Jimnastik Kulübü,1903 yılında İstanbul’da kurulan spor kulübüdür. Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kurulan kulüp, 26 Ocak 1911 tarihinde Beyoğlu Mutasarrıfı Muhittin Bey’in teşvikiyle Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü, adıyla tescil edilen ilk Türk spor kulübü oldu.[2] Daha çok futbol şubesiyle tanınan kulüp, Türkiye’de futbolun profesyonelleşmesinden sonra şampiyon olma başarısı gösteren 5 kulüpten birisidir. Kulübün genel başkanı Fikret Orman’dır.
Beşiktaş Wallpapers Duvarkağıtları
Beşiktaş, güncel olarak futbol (erkek ve kadınlarda[3]), basketbol (erkek ve kadınlarda), voleybol (erkekler ve kadınlarda[4]) ve hentbol dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir. Bu dalların yanında atletizm, bedensel engelliler, boks, briç, güreş, jimnastik, kürek, masa tenisi, satranç ve elektronik spor dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Beşiktaş Futbol Takımı, şampiyon olan 5 takımdan birisidir. Ayrıca, futbol takımı armasında yıldız olanb 4 Türk takımından biridir. Armasında Türk bayrağı amblemi taşıma hakkını elde etmiş az sayıda takımdan biridir.

Duvar kağıdı veya arkaplan resmi olarak kullanabileceğiniz bu fotoğrafları, dilerseniz facebook veya twitter veya Google Plus hesabınız için background resimleri olarak da kullanabilirsiniz. Resimleri arkadaşlarınızla paylaşmak için konu sonundaki sosyal paylaşım butonlarını kullanmanız yeterli olacaktır.

Önceki İçerikYeni Honda Civic Sedan 1.6 125 PS Premium Yakıt Tüketimi
Sonraki İçerikGeneral Mobile GM 6 Özellikleri ve Fiyatı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz