iCloud Şifresini Unuttum Ne Yapmalıyım?

2
1853

İphone ve İpad cihazlarda uygulama ve oyun indirmek için App Store hesabınız vardır.Bu hesap aynı zamanda telefonunuzun güvenliğinide sağlayabilir ve çalınmalara karşı önlem almış olursunuz.Telefonunuzu yada tabeletinizi satın aldığınız zaman ilk olarak kişisel olarak bir adet Apple Store hesabı açmamız gerekmektedir.Bu hesap ile telefon yada tablet için gerekli olan herşeyi yapabiliriz.

Bu hesap ile sadece indirme işlemi değil birçok işlem gerçekleştirilebilir.Fotoğraf Transferi,Belge transferi,Uygulamalar ve E-Kitaplar vb birçok işlem.Özellikle çalınma durumlarına karşı ise İcloud hesabınız sayesinde telefonunuzun yerini öğrenebilirsiniz.Peki iCloud Şifresini unutursanız neler yapabilirsiniz yada şifrenizi nasıl geri alabilirsiniz bu görelim..

Güvenlik önlemleri olarak mail adresinizi kurtarma maili olarak vermelisiniz.Yani şifrenizi unutursanız yada çalınırsa buradan işlem yapabilirsiniz.

app-store-sifresi

Apple adresinden Apple Kimliğinizi veya parolanızı mı unuttunuz? seçeneğini seçerseniz karşınıza 2 farklı seçenek gelecektir.Buradan istediğinizi seçerek işleme devam edebilirsiniz.

app-store-sifre-degistirme

Daha sonra ise E-posta kimlik doğrulama yada Güvenlik sorularını yanıtlayın şeklinde 2 soru olacaktır.Buradan size uygun olanı seçmelisiniz.Eğer mail adresinizin şifresinizi biliyorsanız ki bu en önemli durum mail adresinizi seçmelisiniz.Daha sonra ise kullanmakta olduğunu mail adresinize bir doğruma mailini gidecektir.Siz bu mailde bulunan linke tıkladıpınız zaman yeni bir şifre belirlemelisiniz.

Önceki İçerikVodafone Net Huawei HG532s Modem Kurulumu
Sonraki İçerikRobin Van Persie Duvar Kağıtları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz