Vodafone Net Huawei HG532s Modem Kurulumu

7
25272

TTnet,Smile,Doping ve Superonline internet hizmetlerinden sonra şimdi de bildiğimiz Gsm sektöründe bulunaun Vodafone da ADSL hizmeti vermeye başladı.Gsm operatörü olması avantajlıyla farklı tarifeler ve seçenekler sunan vodafone net diğer internete hizmetleri veren firmaların biraz dışında diyebiliriz.Satın aldığını internet hizmetinin dışında,gsm hattınız içinde avantajlar sunan vodafone her geçen gün kullanıcı sayısını arttırıyor.

Eğer vodafone net satın aldıysanız büyük ihtimal ilk kullanıcılar Vodafone Net Huawei HG532s modem yada buna benzer bir modem alacaktır.Satın aldığınız kutu içinde ise
Kutu İçeriği
1. Huawei HG532s modem
2. Adaptör (12V DC, 1A)
3. Splitter
4. Ethernet kablosu
5. Telefon Kablosu
6. Hızlı Kurulum Kılavuzu
7. Garanti Belgesi
8. Türkçe Kullanma Kılavuzu (CD içerisinde)

Vodafone Net Huawei HG532s Modem Kurulumu Nasıl Yapılır
İlk olarak kutudan çıkan ürünleri bağlamanız gerekmektedir.Yani modem,telefon hattınız ve bilgisayar üzerinde bir bağlantı oluşturduktan sonra bilgisayarınızdan gereken ayarları yapabilirsiniz..

vodafone-modem-kurulumu

Daha sonra ise modem ayarları için modem ayarlarına yani modem arayüzüne giriş yapmalısınız.Modeminizin bağlantı ayarlarını yapmak için, bilgisayarınızı modeme ethernet portundan bağlayınız.
1. İnternet tarayıcınızın adres bölümüne http://192.168.1.1 yazınınız ve Enter tuşuna basınız

vodafone-modem-arayuz-sifresi

2. Karşınıza gelen ekranda web ara yüzü kullanıcı adı şifresini yazınız, fabrika ayarlarında web ara yüzü kullanıcı adı vodafone şifresi vodafone dur. Kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra Giriş yap butonuna tıklayınız.

vodafonenet-modem-sifresi

ADSL kullanıcı adınız ve ADSL şifresiniz yazdıktan sonra İnternet Bağlantısı Testi işlemine başlayabilir ve eğer bir sorun olmassa internet bağlantınız sağlanmış olacaktır.

Fabrika ayarlarındaki kablosuz ağ adı ve şifresi modemin arka yüzünde bulunan etikette yer almaktadır.

Vodafone Net Başvurunsu Nasıl Yapılır
– Vodafone Cep Merkezlerinden,
– 0850 542 0 542’yi arayarak,
– BASVURU yazıp 5420’ye SMS göndererek,
– Websitemizden başvuru formunu doldurarak yapabilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri

Çağrı Merkezi :
(0850) 270 08 81
E-Mail : basvuru@vodafonesupernet.net

Önceki İçerikGoogle Messenger Güncellendi
Sonraki İçerikiCloud Şifresini Unuttum Ne Yapmalıyım?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

7 YORUMLAR

  1. Merhaba bende iki gün önce taktırdım vodafonun bu modemini ama şimdi kendiliğinden adsl ve internet ışıgı hiç yanmıyr..wlan yanıyor sebep ne olablr ya cok reset attm netten girdim kuruluma olmadı lütfen yardımmm

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz