PTT Müşteri Hizmetleri Numarası

0
253

PTT Müşteri Hizmetleri Numarası
PTT, yaklaşık 170 yıl önce kurularak hizmete geçmiş, birçok alanda kaliteli hizmet vermeyi başarabilen bir devlet kurumudur. Hizmet sınırlarını genişletmesiyle beraber kısa sürede anonim şirket olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Geçmişte akıllı telefonlar yokken posta gibi işlemler bu şirket üzerinden yapılırdı. Telefonların hayatımıza girmesiyle beraber bu işlemleri kullanan pek fazla kişi kalmamıştır. Kargo, banka gibi hizmetleri de kullanıcılarına sunan ve ülke üzerindeki birçok işlemi gerçekleştirmeyi başarabilen bu şirket, günümüzde en çok kullanılan şirketlerden biridir. Şunu da belirtmek isteriz ki PTT 2013 yılında anonim şirket olmuştur.

Devletin çıkarları amacıyla çalışan bu şirket ülkenin en güvenilir şirketidir denebilir. Bu kurumdan hizmet alınırken hiçbir şüpheye düşmeye gerek yoktur.

Birçok alanda faaliyet gösteren bu şirkete PTT öneri, şikâyet ve bildirimde bulunmanız mümkündür. Bu işlemler için birçok yöntem bulunsa da telefon numarası kullanıldığında daha hızlı ve kesintisiz hizmet verilebilmektedir.

Öneri, Şikâyet, İtiraz, Destek

PTT daima kullanıcılarına kaliteli ve güvenilir hizmet vermeyi amaçlamıştır. Bu nedenle kullanıcıların başvurularını dikkatli bir şekilde incelemektedir. PTT ile iletişim yollarından biri ile iletişime geçmeniz halinde sorununuz en kısa sürede ücretsiz şekilde çözüm bulacaktır. PTT müşteri hizmetleri;

  • 444 1 788 numaralı telefon hattı üzerinde 7 gün 24 saat müşterilerine hizmet vermektedir. Herhangi bir zamanda bu numarayı arayarak destek alabilir, şikâyet veya itirazda bulunabilirsiniz.
  • PTT’nin resmi web sitesi üzerinden “Bize Ulaşın” kısmını ziyaret ederek de bu işlemleri yapmanız mümkün.
  • PTT’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de sürekli olarak destek sağlanabilmekte ve sorunlara çözüm üretilebilmektedir.
  • gov.tr adresini ziyaret ederek müşteri hizmetleri ile canlı olarak mesajlaşabilir, bilgi alabilir ve sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.
  • İşitme ve konuşma engelliler için ayrı olarak tahsis edilen numaraya yani 0312 309 59 13’e mesaj atarak da sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.
  • Bu kuruma Cimer üzerinden de ulaşılabilmekte ve şikayetler yapılabilmektedir.
  • Ayrıca PTT şubelerinde bulunan öneri ve şikayet kutuları kullanılarak da öneri, şikayet ve bilgi alma işlemleri yapılabilir.
Önceki İçerikHGS Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikD-Smart Teknik Servis Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz