D-Smart Teknik Servis Numarası

0
147

D-Smart Teknik Servis Numarası
D-Smart, 2006 yılında çalışmalarına başlayıp Doğan Yayın Holding’in çerçevesinde kurulmuş olup 2007 yılında hizmete girmiştir. D-Smart uydu yayınlarını TÜRKSAT 3A ve TÜRKSAT 4A üzerinden gerçekleştirmektedir. Genel merkezi Bağlılar/İstanbul da olup sahibi Demirören Holding’dir.

Sunduğu Avantajlar
Türkiye’nin önemli internet servis sağlayıcısı olmakta ve internet ve televizyon da sunduğu hizmetleri tek bir fatura altında müşterisine sunup kolaylık sağlamaktadır.  Televizyon da sunduğu hizmetler tamamı HD kanallar, tüm ulusal kanallar çocuk ve spor kanal yayınları yapıp müşterisine uygun yüzlerce içerik ve yüzlerce uydu kanalı 92 si HD 240 dan fazla kanal ile hizmet sunmaktadır. Ayrıca 2010 yılından beri sunduğu internet hizmeti oldukça yaygın ve alt yapısı olan bir sistemdir.

Teknik Destek
D-Smart’ın sunduğu destek programında uydumuzda kırmızı renk olarak sinyal veriyorsa sinyal alamadığımızı ifade eder. Sinyal kalitesi %60 ile %100’ün altında olması durumunda D-Smart’ın sunduğu çanak antenlerinde ayarın bozuk olduğu anlamına geliyordur. Sorunların devam etmesi halinde cep telefonumuzdan ‘SERVİS’ yazıp bir tane boşluk bırakıp Smart kart numaranızı yazarak 2850’ye SMS gönderilmesi halinde adresinize en yakın D-Smart teknik servisinin telefonunuza bilgilendirme mesajı atıp sorunu çözmek için en kısa zamanda müdahale edilir.

Ödeme işlemleri
D-Smart fatura ödemelerimizi yapabilmemiz için D-Smart çağrı merkezinde D-Smart online işlemlerde www.dsmart.com.tr kredi kartıyla ödeme yapılabilmektedir. D-Smart bayileri ve bankaların vezne işlemlerinde nakit kredi kartı bir şekilde yapılabilmektedir. Bankaların ATM’leri ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de ödemelerimizi kolaylıkla yapabilmekteyiz. Ayrıca faturamatik gişe ödemelerinize ek olarak 1.75 TL ekstra ücret tahsil edilmektedir. Bunların yanı sıra PTT gişe ödemelerinde 2 TL PTT ATM’lerinde 1 TL ekstradan ücret tahsil edilmektedir.

Teknik Servis ve Numarası
D-Smart’ın müşterilerine sunduğu teknik servis ve müşteri hizmetleri numarası 0850 266 0266 numarasından Türkiye’nin her yerinden ulaşılabilmektedir. Ayrıca hızlı başvuru yapabilmek için 0850 266 0 066 numaralı hattan kolay bir şekilde üyelik ve başrular alınmaktadır. www.dsmart.com.tr adresinden de kolaylık la başvuru yapıp D-Smart ve/veya D-Smart internet kullanıcısı olmak bir form doldurarak yapılması kolaydır.

Önceki İçerikPTT Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikVatan Bilgisayar Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz