Vatan Bilgisayar Müşteri Hizmetleri Numarası

1
626

Vatan Bilgisayar Müşteri Hizmetleri Numarası
Öncelikle hatırlatalım Vatan bilgisayar ürünleri satan firmadır, üretici veya ürün sağlayıcı bir firma değildir, yetkili servis değildir. Ayıplı ürünlerin tespiti için üretici veya ürünün sorumluluğunu üstlenen firma veya yetkili servislerin bildirdiği raporları dikkate alarak işlem başlatma ve sonlandırma hakkı vardır.
Memnun Kalmadığımız Ürünleri Vatan Bilgisayar’a Nasıl İade Edebilirim
Telefon ve internet üzerinden gerçekleştirilen satışlarda, hiçbir sebep göstermeden ürünün eline ulaşma tarihinden sonraki 14 gün içerisinde yazılı usullere uygun şekilde iade edilebilir. 20 gün firmanın itiraz süresi boyunca itiraz edilmemiş ise para iadesi yada ürünün ücreti kupon olarak iade edilir. Ticari veya mesleki alışveriş yapan kişiler cayma hakkında doğan hiçbir haktan faydalanamaz.
İade işlemini 0850 222 56 56 numarasından ilgili çağrı merkezine ulaşabilirsiniz.
Vatan Bilgisayar Müşteri hizmetleri çalışma saatleri değişim ve iade işlemlerinde sabah 10’dan, akşam 7’ye kadar. Kontrol amaçlı ürün kabul ve teslim hizmetlerinde ise sabah 10’dan, akşam 9:45’e kadar hizmet vermektedir.

Vatan Bilgisayar İletişim Bilgileri
Telefon ile sipariş için 0850 222 56 56 numarası hafta içi 9:00 ile 22:00 saatleri arasında destek vermekte.
Çağrı merkezi 0850 222 56 56 hafta içi 9:00 ile 18:30 arası, cumartesi günü 9:00 ile 16:00 destek vermektedir. Sadece pazar günü destek sunulmamaktadır.
İnternet siparişlerinde hafta içi 9’dan 18:30 a, hafta sonu saat 10’dan 17’ye kadar internet satışları hakkında bilgi alabilirsiniz.
Elektronik postadan vatanbilgisayar@hs01.kep.tr adresinden veya eshop@vatanbilgisayar.com ulaşabilirsiniz.
Vatan Bilgisayarın sitesinden forum doldurarak da iletişim kurabilirsiniz.
Atabileceğiniz Mesaj Konuları: Kredi Kartı / Havale İşlemleri, Sipariş / Teslim öncesi, Sipariş / Teslim Sonrası, Satış Sonrası (İade / Arıza), Ürünlerimiz Hakkında, Web Sitemiz Hakkında ve Mağazalarımız Hakkındadır.
Konu başlığı ve isteğe bağlı telefon numaramız, isim soyisim, E-Mail ve mesaj kısımlarını doldurarak internetten iletişim kurabilirsiniz.
Vatan Bilgisayar’ın sitesinden servis-takip-formu sayfasında ki “Servis Takip Formu” ile aramadan da internet üzerinden onarımını istediğimiz ürününü takip edebilirsiniz. Bunun için sadece iki bilgi gerekiyor bunlar servis numarası ve fatura numarası.

Önceki İçerikD-Smart Teknik Servis Numarası
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J6 Plus Format Atma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz