PC İçin Engelli Sitelere Giriş Programları

1
21769

Bilgisayarınız üzerinden yasaklı sitelere erişim sağlamak istiyorsanız makalede kısaca bahsettiğimiz programları rahatlıkla deneyebilirsiniz. Programlar VPN üzerinden erişim sağlamak istediğiniz sitelere erişim yasaklarına takılmadan erişmenizi sağlayacaktır. Ayrıca programlar mevcut IP adresinizi de gizleyerek güvenli bir biçimde internette gezinmeniz mümkün olacaktır. Programlar ücretsiz olmakla birlikte bazı programların tam özelliklerini kullanabilmek için ücretli sürümlerinide satın alabilirsiniz. Programları indirebilmek için açıklama başlarında ki linklere tıklamanız yeterlidir.

Tor Browser : Firefox benzerliği olan bu tarayıcı erişim yasaklı sitelere ulaşmanızı sağlayacaktır. Tor Browser internet üzerindeki kişisel bilgilerinizi gizleyebilmenizi ve anonim olmanızı sağlayan meşhur bir güvenlik aracıdır. Tor Browser ile internette tamamen belirsiz olabilir ve yapacağınız tüm işlemleri bu belirsizlikle güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Yani en temelinde Tor sizin ip adresinizin gizlenmesini sağlıyor. Tor Browser birden çok birbirine bağlı ve rastgele iletişim sürdüren perde sunuculardan oluşuyor.

CyberGhost VPN : CyberGhost VPN ip adresinizi gizleyerek anonim bir şekilde sörf yapmanızı sağlıyor. The CyberGhost kullanıcı aynı ip adresini kullanarak webde gezdiği için anonim olabiliyorlar. CyberGhost VPN, kendi tarafında da sizin güvenliğinizi sağlıyor. Verileriniz şifreleme işlemlerinden geçtikten sonra işlem görüyor.

Spotflux : Spotflux internete bağlanırken güvenli bir şekilde internette gezinmek isteyenler için ücretsiz bir programdır. Spotflux size güvenli bir internet erişimi sunduğunu söylemekte, internete çıkış yaparken Spotflux programının sunucuları üzerinden çıkış yapmanızı sağlayarak sizi anonimize edebilmektedir.

Hotspot Shield : Hotspot Shield, İnternet’te gizliliğinizi koruyan ve yasaklı sitelere giriş imkanı sağlayan Dünya’nın en güvenilen, bedava VPN programıdır. Hotspot Shield dizüstü bilgisayarınız ile İnternet ağ geçidi arasında özel sanal bir ağ (VPN) oluşturur. Hotspot Shield yazılımı ile birlikte sponsor araç çubuğu’da gelmektedir, dilerseniz kurulum sırasında bu araç çubuğunun yüklenmesini engelleyebilirsiniz.

Ultrasurf : UltraSurf isimli bu ufak yazılım ile erişilemeyen tüm sitelere, sosyal ağlara, yazılımlarla veya administrator tarafından yasaklanmış web sayfalarına vb. tüm kısıtlı sitelere ulaşabileceksiniz. Ayrıca UltraSurf yazılımı şifreleme ve ip adresinizi gizleme özelliği sayesinde büyük ölçüde güvenliğinizi sağlıyor ve kullanım sonrasında çerezleri (cookie) silebilmeniz için size seçenek sunuyor. Çin’de uygulanan sansür için geliştirilmiş UltraSurf, tüm web sitelerine IE veya Firefox üzerinden kolayca ulaşmanızı sağlıyor. Diğer tarayıcılar ile kullanmak isterseniz ise Proxy/Vekil Sunucular kısmına 127.0.0.1 ile 9666 portunu tanıtmanız gerekiyor.

Önceki İçerikGoogle Chrome İndirme Klasörünü Değiştirme
Sonraki İçerikBellek Neredeyse Dolu Hatası
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz