Google Chrome İndirme Klasörünü Değiştirme

4
4391

google_chrome_hatasi

Google Chrome tarayıcısını kullanıyorsanız ve internetten bir dosya indirmek istediğiniz zaman tarayıcının varsayılan olarak atadığı bir klasör vardır.Google Chrome tarayıcısını ilk olarak yüklediğinizde genel olarak bu yer C:\Users\Sahip\Downloads yada karşıdan yüklemeler olarak ayarlanmıştır.Tabi zamanla biraz zor gelebilir yani istediğiniz bir yere kayıt etmek isteyebilirsiniz yada ayarlayabilirsiniz.

Bu işlem olarak istediğiniz yeri seçebilirsiniz.Yani İster bir klasör istersenizde masaüstü olarak gösterebilirsiniz.Bu ayarları yapmak için ise ilk olarak Google Chrome sağ köşeden ayarlar bölümüne giriş yapınız.Daha sonra ise karşınıza indirilenler şeklinde bir yazı çıkacaktır.

google_chrome_indirilenler

Önceki İçerikCia Caller’den numaramı nasıl silebilirim?
Sonraki İçerikPC İçin Engelli Sitelere Giriş Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

  1. Android Chrome içinde o özellik yok. Telefona Es Dosya Yöneticisi yükle. (Her derde Deva) SolÜstteki 3 çizgiye bas, Ayarlar> Klasör ayarları > İndirme Yolu > istediğin klasörü seç. Dosyalar direk Hafıza kartına insin. Taşıma, aktarma! Aynı yerde bluetooth kayıt yeride var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz