Papara Nedir

0
910

Papara Nedir?
Son zamanların en çok kullanılan para çekme/yatırma işlem cüzdanlarından biri olan papara özellikle en son hayatımızdan ayrılan paypal’ın yerine gelen kullanışlı ve güvenilir bir elektronik cüzdandır. Aynı zamanda Türk ortakları da bulundurduğundan yerli ticaret cüzdanı olarak ta bilinmektedir.
Türkiye’den dünyaya ister alışveriş sitelerinden olsun, ister oyunlardan aklınıza gelebilecek her türlü alanda insanların en çok kullandığı elektronik cüzdan olan paypal, Ülkemizde geçmiş bir zamanda aktivitesini yitirmiştir. Bu sistem üzerinden alışveriş yapan ya da ticaret yapan pek çok kişi açıkta kaldığı gibi bu tarz kullanılacak cüzdan eksiği de insanlarda bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bu bağlamda harekete geçen Türk iş adamlarının oluşturduğu bu papara kart ve elektronik cüzdan sistemi Türkiye başka olmak üzere tüm dünyada paypal kadar değer kazanmıştır. Bugün neredeyse tüm sosyal paylaşım sitelerinde, haber kaynaklarında ya da video kaynaklarında bol bol reklamı ve tanıtımı yapılan bu kart kullanışlı olduğu kadar yanında pek çok avantajı da beraberinde getirmektedir.

Bilindiği üzere bankalar arası havale işlemlerinde belli bir miktar komisyon ücreti ödemek zorunda kalırsınız. Paparanın size vaat ettiği minimum komisyon prensibi dahilinde herhangi 2 banka arası yapacağınız havale için yatıracağınız tutarı önce paparaya yatırabilir oradan da istediğiniz banka üzerinden havalenizi gerçekleştirebilirsiniz. Kartınızı kullandığınız ay içerisinde sadece 1-2 TL gibi ufak bir miktar kesinti yaşanabilir olsa da, kullanmadığınız taktirde bu kesintinin alınmayacağını da garanti eder.

Bir diğer güzel özelliklerinden biri de papara sayesinde istediğiniz herhangi bir bankanın ATM’sinden para çekebileceğinizdir. Bağlı bulunduğunuz bir bankadan para çekeceğinizi düşünürsek, o bankanın ATM’sini bulmaya çalışmanıza artık gerek kalmayacak. Bu sistem ile size yakın herhangi bir bankanın ATM’sine giderek papara kartı sayesinde istediğiniz tutarın çekebilmenize olanak sağlayacak. Bu durum da iş dünyasında ya da kişinin bireysel hayatında zaman kazandıracak bir yol haline gelmiş olacaktır. İlk 1 sene içerisinde 300 bin dolaylarında üyeye ulaşıldığı belirtilen paparanın artık paypalın unutulmasına yol açacağı kesinleşmiş gibi bir durumda. Hızlı işlemlerin hayatı kolaylaştırdığı günümüz şartlarında siz de bu cüzdandan faydalanabilirsiniz.

Önceki İçerikDalyana Nasıl Ulaşılır – Dalyan Yol Tarifi
Sonraki İçerikSplit Klima Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz