Nero’ya Alternatif Olarak Kullanabileceğiniz Programlar

0
2566

nero-alternatif-programlar

Günümüzde CD/DVd yazma işlemi yapmak istediğimizde akla gelen ilk program büyük ihtimal Nero Burning ROM programdır.Tabi nero programı sadece cd yazmak ile değil içindeki eklentileri sayesinde birçok uygulamaya sahiptir.Tabi işimiz sadece CD/DVD yazma ise alternatifi ve ücretsiz olarak programlarda mevcuttur.Amaç sadece CD/DV çekmek ise nero dışındaki programlarda işiniz görecektir.Aksi halde nero içindeki programlar bilgisayarınız için yük olacak ve gereksiz olarak yer kaplayacaktır.

Söylediğimiz gibi videolarınızı, resimlerinizi ve dosyalarınızı CD/DVD’lere yazmak istiyorsanız piyasada kurulumu,kullanımı kolay ve ücretsiz birçok program bulunmaktadır.Tabi Nero gibi değil sadece CD/DVD çekmek için kullanılan bu programlar bilgisayarınızıda yormayacaktır.

Express Burn
1-Express Burn
Express Burn CD, DVD, HD-DVD, Blu-ray disklere veri yazmanıza olanak sağlayan ücretsiz kullanımı kolay ve küçük boyutlu bir yazma programıdır.Sürükle bırak yöntemiylede yazma işlemi kolayca yapabilirsiniz.
CDBurnerXP
2-CDBurnerXP
CDBurnerXP programı ile kolayca ve ücretsiz bir şekilde yazma işlemlerinizi yapabilirsiniz.Aynı zamanda müzik cdlerinizi bilgisayara kaydetmenize İSO/NGR/BIN uzantılı kalıp dosyaarınız CD ve DVD lere kayıt edebilirsiniz.

Free Easy CD DVD Buner
3-Free Easy CD DVD Buner

Free Easy CD DVD Buner ücretsiz ve kullanımı kolay bir CD-DVD yazma programıdır.Hızlı ve kolay kullanımı ile verileriniz rahatça yazabilir ve İSO formatındaki dosalarınızı kayıt edebilirsiniz.Aynı zamanda Müzik CD lerinizi bilgisayarınıza kaydetme özelliğinede sahiptir.
BurnAware
4-BurnAware

BurnAware CD-DVD lerinizi dışında Blu-Ray diskleride yazma özelliğide bulunmaktadır.Kullanımı kolay ve kullanıcıya rahat bir şekilde kullanma imkanı sunan ücretsiz bir programdır.Verileriniz kayıt etme özelliği dışında DVD ve ISO dosyalarınızıa yazma imkanı sunmaktadır.

Önceki İçerikNero Kurulum Resimli Anlatım
Sonraki İçerikGoogle Chrome Adres Çubuğunu Ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz