Muğla Dalyan Tekne Turları

0
1813

dalyan_kaya_mezarları

Muğla Dalyan Tekne Turları
Eğer ege bölgesinde bir tatil seçtiyseniz ve tüm egeyi gezme planlarınız varsa mutlaka dalyanada uğramanızda fayda var diye düşünüyorum.Tabi herkesin beklentisi çok hareketli ve barlar discolar olarak biliniyor ama dalyana gelmek isteyen kişiler buna aldanmasın.Daha çok sakin ve doğal güzellikleri gezmek istiyorsanız dalyan tam size göre bilginiz olsun.Sakinlik bakımından kafeleri,mini barları ve özellikle balık tutmak isteyenler için gerçekten harika bir mekan.

Eğer paket bir tur ile gelmediyseniz aileniz ile geldiyseniz ufak tekneler ile kişi başı 20 ile 60 arası değişen fiyatlarla çok güzel bir tekne turuna çıkabilirsiniz.Tabi burada fiyat siz yanıltmasın lütfen.Örnek veriyorum 10 kişi ile gittiniz ve burda 200 tl gibi bir mebla ödemeniz gerekmektedir.Tabi burada yemek faktörü size ait olacaktır.Yani mangaliçin közlenecek ğişecek birşeyler getirmek isterseniz tüm teknelerde mangal mevcuttur.

dalyan_tekne_turları
Şimdi ise verdiğiniz ücret karşılığında sizi nerelere götürceğine kaldır.İlk olarak köğceğiz gölü açıklarına giderek yüzme keyfine başlayabilirsiniz.Daha sonra sizi doğal olarak güzelleşme için çamur banyosuna gidebilirsiniz.Bu işlemlerden sonra ise tekrar gölde temizlenme için tekrar yüzmeye gidebilirsiniz.

camur-banyosu

Daha sonra ise iztuzu plajına gidebilirsiniz.Gittiğiniz saatler genel olarak 11:00-13:00 arası olacaktır ve kalabalık gözünüzü korkutmasın daha çok eğlenmeye bakınız.O kadar çok fazla insan varki duş kabinlerinde uzun kuyruklar olabiliyor.Tabi bunları anlatmakla değilde birkaç resimle anlatmak daha çok güzel olacaktır.

iztuzu11

iztuzu-800x600

Son olarakda en meşhur ve güzel olanı caretta caretta kaplumbağlarını görebilirsiniz.Siz teknenizde yemek yerken teknenin altından caretta caretta kaplumbağlarını görebilir ve resimlerini çekebilirsiniz.

caretta caretta

Bunların yanında birazda tarihi yerlerini gezebilirsiniz.Kaya mezarları olarak bilinen bu tarihi güzel kalıntılar gerçekten ilginizi çekebilir.

Önceki İçerikAndroid Cihazlarda Girdiğim Siteleri Nasıl Silebilirim
Sonraki İçerikWindows Phone 8 Klavye Dili Nasıl Eklenir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz