Android Cihazlarda Girdiğim Siteleri Nasıl Silebilirim

0
22585

android_apps

Bilgisayarda olduğu gibi yeni nesil akıllı telefonlarda da web tasarıyıcımız ile girdiğimiz siteleri kayıt eder.Buda daha sonra tekrar aynı siteye girdiğimiz zaman daha hızlı açılmasını sağlar.Tabi zamanla bu durum canımızı sıkabilir ve telefonumuzun yavaşlamasına sebep olabilir.Bu yavaşlamaları ortadan kaldırmak için genelde telefonumuzun hızlandıracak yazılımlar kullanılabilir.

Bu gibi durumlar için telefonumuzdan tarayıcı geçmişini silmek gerekecektir.Yani son girdiğimiz siteleri silmek ve hızlanmasını sağlamak gerekiyor.Bilgisayardan olduğu gibi android cihazlarda da kullandığımız tarayıcının geçmişini silmek gayet basittir.Yapmanız gereken ayarlar bölümünde bulunmakatadır.

Çerezleri silmek için
Bir tarayıcı sayfası açınız ve sol dokunmatik bölüm ile ayarlar bölümünü giriniz.Daha sonra gizlilik sekmesine gelip kişisel verileri sil bölümüne giriniz.
Buradan sizen nelerin silinmesini istediğiniz soracaktır.
ister hepsini seçebilir istersenizde tek tek hangileri paralolar,çerezler,önbelle,tarama geçmişi gibi seçeneklerden birini seçip bu durumdan kurtulabilirsiniz.

Önceki İçerikPin Kodumu Unuttum
Sonraki İçerikMuğla Dalyan Tekne Turları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz