Microsoft Antivirüs Programı Security Essentials

0
1298

Microsoft Antivirüs Programı Security Essentials
Microsoft Security Essentials gerçek zamanlı olarak çalışan genelde ev kullanıcıları için piyasaya sürülen ve casus yazılımlar ve diğer zararlı yazılımlar için güvenlik sağlamaktadır.Son güncelleme ile program daha güçlü bir hale geldi ve Türkçe dil desteğide eklendi.
Microsoft Security Essentials Microssoft firmasının ücretsiz olarak yayınladığı ücretsiz bir antivirüs programıdır.Bilgisyarınızda oluşabilecek tehlikelere karşı ve bulunan zararlı dosyalara karşı iy ibir güvenlik sağlayabilir.Eğer bilgisayarınızda zararlı bir dosya tespitinde bulunursa anında devreye girecektir ve temizleme işlemine başlayacaktır.Microsoft Security Essentials programı bilgisayarınızın arkaplanında sessizce çalışır ve sisteminizi yormadan bilgisayarınızı korumaya devam eder.Bu sayede bilgisayarınız daha iyi bir performans göstermekte ve fazla yormamamktadır.

Microsoft-Security-Essentials

Yazılım desteği Windows XP için bulunmamaktadır.Eğer Windows Vista ve üzeri bir işletim sistemi kullanıyorsanız Microsoft Security Essentials yazılımını kullanabilirsiniz ve yükleyebilirsiniz.
Microsoft Security Essentials Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:Windows Vista (Gold, Service Pack 1 veya Service Pack 2); Windows 7
• Windows XP için, 500 MHz veya daha hızlı bir CPU ve 256 MB veya daha fazla RAM bulunan bir bilgisayar.
• Windows Vista ve Windows 7 için, 1,0 GHz veya daha hızlı bir CPU ve 1 GB veya daha fazla RAM bulunan bir bilgisayar.
• 800 × 600 veya daha yüksek çözünürlükte VGA ekran.
• 140 MB boş sabit disk alanı.
• Microsoft Security Essentials’ı yüklemek ve en son virüs ve casus yazılım tanımlarını karşıdan yüklemek için Internet bağlantısı gerekmektedir.

Önceki İçerikTheDress Renk Değiştiren Elbise
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S6 Özellikleri ve Fiyatı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz