Samsung Galaxy S6 Özellikleri ve Fiyatı

0
1236

samsung-galaxy-s6-edge

Beklenen gün geldi ve Samsung firması yeni cihazı olan Galaxy S6 ve S6 Edgeyi tanıtmaya başladı.Herkesin merakla bekledi telefon kısa süre önce bazı sitelerde görülmüştü aslında ama son ana kadar kullanıcılar tarafından beklenmeye devam ediyordu.Yabancı sitelerde ise telefon özellikleri ve görüntüleri dediğimiz sitelerine eklenmeye başlamıştı.

Peki bu yeni cihazlarda neler var neler yeni onları görelim.
Depolama
Daha önce S modellerinde 16 GB olarak başlangıç seviyesi belirlenirdi.Bu sefer 16 GB değil 32 GB olarak başlangıç yaptı ve diğer cihazları için ise 32,64 ve 128 GB olarak çıkış yapılacak.

İşlemci
İşlemci olarak ise Exynos 7420 yongasını kullanacak.64 bit destekli bir çipte 4 adet Cortex-A53 ve 4 adet Cortex-A57 çekirdekleri bulunuyor. Exynos 5433 de 64 bit detekli bir çip, ancak 64 bit desteği Galaxy Note 4’e şimdilik etkin değil. 64 64 Bit desteğini Android 5.0 Lollipop‘tan sonra etkin olacak.

samsung-galaxy-s6
İşlemci olarak ise Quad Core 2.1 Ghz ve Quad core 1.5 Ghz işlemcisi kullanmaktadır.Aynı zamanda en çok beklenen haberlerden biride Ram miktarıydı.Note 3’den sonra kullanmaya başladığı 3 GB ram miktarını S6 modelindede kullanmaya başladı.
galaxy-s6-kamera-ozellikleri
Kamera olarak ise 16 MP otofocus özelliği olan gelişmiş bir kamera kullanıyor.Aynı zamanda HDR,Panorama çekme özelliğide aktif olarak kullanılabiliyor.Lansmanda ise kamera özellikleri olarak kıyaslama İphone 6 Plus ile yapılmış yani halen atışmalar devam ediyor.
iphone-galaxy-s6-kamera
Ön kamera yani Selfie kamera için bu sefer yüksek bir kamera koymuş ve 5MP bir özçekim kamerası ile karşımıza geliyor.Kamera özelliklerinden sonra ise en çok dikkat çeken durumu ise tamamen metal bir kasa ise karşımıza geldi.
Şarj süresi olarak ise farklı bir özellikler karşımıza gelen bu yeni modelde 10 dakikalık şarj ile Galaxy S6’yı 4 saat kullanabileceksiniz.

Ülkemizdeki SAtış Fiyatı
Galaxy S6 Türkiye satış fiyatı’da minimum 2500 TL olacak.2500 TL’de aslında çok iyi bir rakam diyebiliriz.Vergiler eklendikten sonra Galaxy S6’nın fiyatı 3 Bin TL civarlarına kadar dayanabilir.

http://www.haber3.com/galaxy-s6-fiyati-ve-turkiye-satis-fiyati-3230724h.htm#ixzz3TA56u0TN

Önceki İçerikMicrosoft Antivirüs Programı Security Essentials
Sonraki İçerikSkype İndirme Rakamları Açıklandı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz