MHK Yeni Başkanı Yusuf Namoğlu

0
1352

Merkez Hakem Kurulu Yeni Başkanı Yusuf Namoğlu
Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’ni bitirdi. Serbest İnşaat Mühendisi, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, Uluslararası Futbol Hakemliği, XIX., XX. dönem İstanbul milletvekilliği, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanlığı ile Beşiktaş belediye başkanlığı yaptı. Evli ve bir çocuk babasıdır. 2011 yıllında Merkez Hakem Kurulu başkanlığına getirilmiştir. Namoğlu 16 Aralık 2014 tarihinde yeniden Merkez Hakem Kurulu başkanlığına getirilmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu’nun istifalarını işleme sokarak tüm kişilerin görevden ayrıldığını duyurdu.

İşte TFF’den yapılan açıklama;

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, dün (31 Temmuz 2016) istifasını sunan kurullar arasında yer alan Merkez Hakem Kurulu’nun başkan ve üyelerinin istifalarını görülen lüzum üzerine kabul etmiştir. Merkez Hakem Kurulu yeniden oluşturularak kamuoyuyla en kısa sürede paylaşılacaktır.

Yeni başkan Namoğlu

Türkiye Futbol Federasyonu, ilerleyen dakikalarda yaptığı bir açıklama ile yeni MHK Başkanı’nın Yusuf Namoğlu olduğunu duyurdu. Üyelerle ilgili açıklamanın daha sonra yapılacağı bildirildi.

Merkez Hakem Kurulu Yeni Başkanı Yusuf Namoğlu

Önceki İçerikYıldırım Bayezid Han Kimdir, Yaptığı Yenilikler Nelerdir?
Sonraki İçerikVolkan Konak Kimdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz