Hilton Dalaman Sarigerme Resort Nerede

0
640

Hilton Dalaman Sarigerme Resort Nerede – Hilton Dalaman
Mükemmel bir tatil için bir plan yapmadıysanız ve halen araştırma yapıyorsanız Hilton Dalaman otel güzel bir seçenek olabilir. Türkiye’nin en büyük turizmine ev sahipliği yapan Ege Bölgesi’nin incisi Muğla, deniz, kum ve güneşin bir arada bulunduğu, bunun yanında kanyonlarıyla tarihi eserleriyle de turistine boş zaman bırakmamakla birlikte gelenlerin hafızalarını kazıyan bir tatil yaşatıyor. Hilton Dalaman Otel, Marmaris ile Fethiye arasında kalan çizgide Dalaman ilçesinin hemen yakınında yer alıyor. Tam olarak Dalaman Çayı’na bitişik olarak yerleşim sağlamış olan otel, isminin vermiş olduğu kaliteyi yaşatıyor. Bu bölgeye tatile geldiyseniz, birkaç bölge gezisinden sonra en son dinlenmek amaçlı bu otele yerleşebilirsiniz. Ulaşımı da oldukça kolay olmakla birlikte kara yoluyla ve hava yoluyla bu otele ulaşımınız oldukça rahat olacaktır.

Otel Muğla’nın Ortaca ilçesinin hemen altında yer almaktadır. Bu yol üzerinden giderek Ortaca ilçesinde inebilir ve buradan da Dalaman’a ve sonrasında otele doğru yola çıkabilirsiniz. Antalya tarafından gelecekseniz eğer Muğla otobüslerine binebilir ve yol üzerinde bulunan Ortaca ilçesinde inebilirsiniz. Aynı durum Muğla – Antalya yolu üzerisi için de geçerli olmaktadır. Ancak bu yol uzun gelir diyorsanız da hava yolunu tercih edebilirsiniz. Hemen çok çok yakınında otelin doğu tarafında bulunan Dalaman Havalimanına da iniş gerçekleştirebilirsiniz. Buradan taksiye binerek te çok kısa bir zamanda otelinize ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Tatil turizminin oldukça yoğun olduğu bu bölgede gerek kara yolu gerekse hava yolu ulaşımında büyük bir kolaylık sağlamaktadırlar. İstediğiniz bir seçeneği belirleyip buraya doğru yola çıkabilirsiniz.

Bölge turizmi açısından, otelde konaklama haricide dışarıya çıkabilir ve çevredeki yeşil ortamında bir güzel doğa yürüyüşüne çıkabilirsiniz. Upuzun kıyı şeridi boyunca saatlerce dolaşabilirsiniz. Eğer özel aracınızla geldiyseniz kısa bir mesafe olan İztuzu plajını da ziyaret edebilirsiniz. İztuzu plajı gerek denizi ile gerek ev sahipliği ile büyük öneme sahip bir yerdir. Caretta – carettaların bölgesi olarak ta geçer ve gündüzleri insanlara açık olan bölge geceleri hayvanlar için kapatılır. Altı ve üstü her bakımdan zengin olan bu bölgeye gelerek Hilton Otelinde kalabilir ve tatilinizi bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

Önceki İçerikFethiye Kelebekler Vadisi Nerede Nasıl Gidilir
Sonraki İçerikDJI Osmo Mobile 2 Gimbal Stabilizer İnceleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz