DJI Osmo Mobile 2 Gimbal Stabilizer İnceleme

0
621

DJI Osmo Mobile 2 Gimbal İnceleme – DJI Osmo Gimbal
Hayatımızın her anında yanımızda olmasını istediğimiz video çeker cihazlar ya da akıllı telefonlarımız sayesinde gerek video gerek fotoğraf çekerek mutlu anlarımızı kaydetmeyi ve paylaşmayı seven bizler için yeni bir teknoloji piyasaya çıkmış bulunmakta. DJI Osma Mobile adındaki cihaz ile akıllı telefonlarımızla yapacağımız çekimler içirisinde video kaydı için önemli bir yenilik sunuyor. Hareketli video kayıtlarındaki titreşimleri önemli ölçüde azaltmayı başarmış olan cihaz hayatımızda büyük bir yer edinecek gibi duruyor.

DJI Osmo Mobile telefon ekranındaki pek çok komutun kullanımını daha kolay hale getiriyor. Genel özellikleri arasında hareketli video çekimlerinde kolaylık sağlayacak optik sabitleyici, panorama çekim de bulunuyor. Bu cihazın kullanımında isterseniz bir noktada sabit tutun sizi çeksin ya da elinizde hareketli çekim yapın keyfinize göre kullanabileceğiniz ve her türlü kaliteli çekimler yapabileceğiniz bir cihazdır. Üzerine sabitleyeceğiniz akıllı telefonların 58 mm ile 84 mm arası olması önemli. Sadece ve sadece 500 gr ağırlığına sahip olan bu teknoloji ürünün video çekiminde bluetooth veri paylaşımını kullanabilirsiniz. Bu sayede telefonunuzun wifisini de meşgul etmemiş olursunuz.

Telefonunuzu sabitleyebileceğiniz DJI Osmo Mobile cihazının üzerinde telefon komutlarını rahatlıkla kullanabileceğiniz, sağa ve sola hareket, aynı şekilde yukarı ve aşağı hareket için bir joistik, fotoğraf çekimi ve video kaydı için de bir deklanşör bulunmaktadır. Bütün dolu şarj ile yaklaşık olarak 10 saatin üzerinde rahatlıkla çekimler yapabilirsiniz. Kullanım yerinize göre cihazı ister düz ister 90 derece açı ile isterseniz de ters bir şekilde tutabilirsiniz. Üzerindeki komut tuşları sayesinde daha farklı özellikleri de bulabileceğiniz cihazın konu sabitleyici bir özelliği daha bulunuyor. Son zamanlarda özellikle yüz tanıma teknolojilerinin geliştirildiği dünyamız ile eş orantılı olarak bu cihazın kamera ekranında bir alanı işaretleyebilir ve bu alanı takip ederek çekimlerinizi daha güzel hale getirebilirsiniz. Son derece ileri ve akıllı olan bu cihazı yakında herkesin elinde ve her yerde görmek sanırım kaçınılmaz olacaktır. Çünkü daha ilk sürümünün çıktığı zamanda bile oldukça büyük ilgi gördüğü gibi çıkan 2. sürümünde öncekine göre geliştirilmiş özellikleri de katınca enfes bir cihaz halini almışa benziyor.

Önceki İçerikHilton Dalaman Sarigerme Resort Nerede
Sonraki İçerikDünyanın En Derin Noktası: Mariana Çukuru
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz