Çubucak Orman Kampına Nasıl Gidilir

0
2295

Çubucak Orman Kampına Nasıl Gidilir?
Tatil denilince akla her zaman tatil köyleri ya da oteller gelmektedir. Ancak hep bununla da sınırlı olmamalıdır. Doğayla iç içe yapacağınız bir tatil seçeneğinizde kamp yapmak ya da karavan gezileri de bulunabilir. Hele ki gezgin iseniz bir orman kampına gidebilir ve 2 gün huzurun tadını çıkartabilirsiniz. Böyle bir planınız varsa eğer Çubucak Orman Kampı listenizde kesinlikle bulunmalıdır. Çubucak Orman Kampı Muğla iline bağlı Marmaris İlçesinde bulunmaktadır. Denize sıfır olan bu orman kampına ister günübirlik isterseniz de daha uzun süreli gelebilirsiniz. Karavan turizmine oldukça uygun olan bu yer gelinip te hiç ayrılmak istemeyeceğiniz tatil seçeneğinizden biri olabilir. Yalnızca karavan da değil çadırınızın yanında birkaç kitap alarak hem denizin keyfini çıkartabilir hem de bir gölgeye uzanıp keyiflice kitap okuyabilirsiniz. Yanınızda herhangi bir malzeme yoksa da problem değil, buradan bir çadır kiralayabilir ve bu şekilde konaklayabilirsiniz de. Çadır kiralama gibi kamp içerisinde sizlere temin edilecek olan elektrik ve su hizmetleri de bulunmaktadır(Bu hizmetlerin kişilerin istekleri doğrultusunda günlük ya da sezonluk yapılabilmektedir. Bunun yanında giriş ücreti olarak sizden standart 4 kişilik ücret alınmaktadır. Limit arttıkça ücretlendirme de artabilmektedir). Çocuklarınızla da eğlenebileceğiniz alanlar bulunmaktadır. Langırt, bilardo gibi aktivitelerin yanında voleybol ve basketbol oyun alanlarında keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sadece kamp alanı değil gün içerisinde buradan dolmuşlar yardımı ile Marmaris’e de gidebilir ve yat turlarına katılabilirsiniz. Sonuçta gün içerisinde yapmanız gereken bin bir türlü aktiviteler sayesinde hiç boş durmayacağınız ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir tatil sizleri bekliyor olacak.

Marmaris Çubucak Orman Kampına Nasıl Gidilir?
Kamp alanı, Marmaris ile Datça karayolu üzerinde bulunmaktadır. Bu yol üzerinden kamp alanı yaklaşık 23 km olup yolculuk süreniz ise 24 dakika sürecektir.  Karayolu üzerinden geldiğiniz taktirde ilk Değirmenyanı Köyü’nün geçilmesinin ardından karşımıza Askeri Dinlenme Tesisi çıkacaktır. Bu tesisin hemen yanında ise Çubucak Orman Kampı bulunmaktadır.
Çubucak Orman Kampından Marmaris’e Nasıl Gidilir?
Kişisel aracınız var ise Marmaris istikametinden gelen karayoluna çıkarak buradan şehre inebilirsiniz. Ancak böyle bir seçeneğiniz yoksa eğer 10 dakika gibi kısa bir süre yürüyerek İnbükü mevkisine gelebilir ve buradan kalkan Marmaris dolmuşlarına binebilirsiniz.

Önceki İçerikSeo Hizmeti Nedir? Ne İşe Yarar?
Sonraki İçerikDalyan İztuzu Plajı Nerede ve Nasıl Gidilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz