Facebook Onay e-postam neden gelmedi?

19
13744

Bu sorunu çözmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

  • E-posta uygulamanızın spam veya önemsiz posta klasörünü ya da filtresini kontrol edin. Bazı e-postaların ISS’niz (İnternet Servis Sağlayıcısı) tarafından engellenebileceğini lütfen unutmayın.
  • Tam olarak kaydolduğunuz e-posta adresiyle giriş yapmaya çalıştığınızdan emin olun. Yaygın hatalardan biri, yanlış e-posta etki alanıyla kaydolmaktır (örn. @comcast.com etki alanı, @comcast.net ile aynı değildir). Ayrıca, e-posta adreslerinin asla “www” önekiyle başlamadığını unutmayın.

Yukarıdaki adımları uyguladığınız halde hala sorun yaşıyorsanız, lütfen buraya tıklayın

Önceki İçerikiPhoto Aktarıcı’yı indirebiliyorum ancak yükleyemiyorum.
Sonraki İçerikFacebook Videoları görüntüleyemiyorum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

19 YORUMLAR

  1. Arkadaşlar facemi dndrdm ama geçici olarak sonrada tekrar irmek istersen sana bir nsj yollayacağız dediler orda yazanları yaptım gelmedi neden nolur söyleyin 🙁 :'( :Q :$ 😉 :B: I-) I-( :-/

  2. Şifremi unuttum fakat Şifremi unuttun kısmına bastığımda e posta veya telefon kısmından e postamı giriyorum hesabımı buluyorum ileri kodu gönder dediğimde kod e postama gelmiyor e posta doğru hesapta doğru ama doğrulama kodu gelmiyor postaya

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz