E-Devlet Soy Ağacı Geyikleri

1
1873

E-Devlet Soyağacı
e-Devlet Alt Üst Soy Ağacı Uygulaması, milyonlarca vatandaş tarafından yoğun rağbet görmesi sonrasında sistem kullanılamaz hale gelmişti. Bu nedenle İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü duruma el attı ve Alt Üst Soy Ağacı Uygulamasını geçici süreyle durdurulmuştu. İşte, büyük bir heyecanla beklenen e-Devlet Alt Üst Soy Ağacı Uygulaması açıldı..
Geçtiğimiz günlerde e-Devlet, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi ve e-Devlet Alt Üst Soy Ağacı Uygulamasını aktif hale getirdi. Vatandaşlar bu sayede soylarını çok daha detaylı bir biçimde görüntüleyebilme fırsatı elde edebilecekti. Ancak e-Devlet’in bu hizmeti devreye girer girmez milyonlarca vatandaş akın akın e-Devlet Alt Üst Soy Ağacı hizmetini kullanmaya başladı. Hal böyle olunca yoğun rağbet sonrasında sistem aşırı yavaşladı ve hatta e-Devlet resmi web sitesi kullanılamaz hale geldi. e-Devlet üzerinden diğer işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar da sistem kilitlendiği için büyük bir sıkıntı yaşadılar.

E-Devlet Soy Ağacı Geyikleri – EDevlet Soyağacı Geyikleri

– Yalnız attığınız ekran görüntüleri sayesinde hepinizin annesinin kızlık soyadını öğrenmiş olduk bir güvenlik sorusu ancak bu kadar güvensizleştirilebilirdi teşekkürler #edevletsoyağacı şimdi emniyete gidin deyin ki artık kimse emniyette değil

– Sorgulaması tekrar başlayınca saatte 200 bin belge üretilmiş.Benim anlamadığım soyundan bu kadar habersiz bir toplum, nasıl bu kadar milliyetçi olabiliyor..?

– Atalarım yerleşik hayata geçmeyi nasıl benimsedilerse artık, sadece 2 kere mahalle değişikliği yapmışlar.

– Sisteme girdim ama annem haklı çıktı sadece dedemin dedesine kadar bilgi var. Anne tarafında da baba tarafında bilgi yok çünkü onların bağlı olduğu ilçenin nüfus müdürlüğü yandığı için kayıt yok en eski 1904 e gidiyor

– #edevletsoyağacı kimsesizler yurdundan evlat edinildi iseniz soy kütüğüne bakmak çok acı oluyor…

– Gerçekten Kars’lı olduğum kesinleşti ama beni şaşırtan olay 1871’de doğan annemin annesinin annesinin annesinin hâlâ “sağ” olması ? Neneeem neredesin bul bizi..

– 7 göbek İzmirliyiz diyenler Bayburtlu. Selanik göçmeniyiz diyenler Yozgatlı çıktı.

Önceki İçerikGeneral Mobile 8 Teknik Özellikleri ve Fiyatı
Sonraki İçerik2018 Yılı En İyi Antivirüs Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz